Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/05/2022
Muzică

Evenimentul primăverii la Brașov: Hooverphonic la Kruhnen Music Halle

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Evenimentul primăverii la Brașov: Hooverphonic la Kruhnen Music Halle Share Evenimentul primăverii la Brașov: Hooverphonic la Kruhnen Music Halle


Amânat de mai multe ori din cauza pandemiei, Hooverphonic ajung în sfârșit la Brașov pe 21 mai la Kruhnen Musik Halle.

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar și hituri precum “Mad About You“, “Eden” sau “2 Wicky“, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este ‘Looking For Stars’ care a fost lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum “CSI”,”La Femme Nikita”, “I Know What You Did Last Summer”, “Permanent Midnight”, “The Interview”, “Stealing Beauty” sau “Third Watch”.

Concertul de la Brașov va fi unul special, mai ales pentru că ne vom bucura de reîntoarcerea solistei, Geike Arnaert, artista care a urcat pe scenă alaturi de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupă în noiembrie 2020, iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese “Mad About You”, care împlinise 20 de ani.

Trupa belgiană Hooverphonic va susține în luna mai trei concerte în România, pe lângă concertul de la Brașov formația va mai concerta la București și la Cluj-Napoca. Show-ul din Brașov este programat pe 21 mai, la Khrunen Musik Halle, evenimentul din Cluj-Napoca are loc pe 22 mai la FORM Space, iar concertul din București se va desfășura pe 24 mai la Arenele Romane

Sâmbătă, 21 mai, ora 19:00, Kruhnen music Halle.

Eveniment organizat de BestMusic, Rockstadt şi Kruhnen Musik Halle.

Mai multe informații despre concert AICI 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută