Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert Hooverphonic

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-hooverphonic-canta-pe-7…

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar și hituri precum “Mad About You”, “Eden” sau “2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este ‘Looking For Stars’ care a fost lansat în 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

În 2020 Hooverphonic trebuia sa reprezinte Beliga la concursul Eurovision însă acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Concertul va fi marcat mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scena alaturi de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupa in Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese ‘Mad About You’ care implinise 20 de ani. Reîntoarcerea lui Geike a venit natural, având în vedere că mulți fani ai trupei i-au simțit lips.

Primele 100 de bilete costă 79 de lei, următoarele 200 de bilete costă 89 de lei. Apoi, biletele costă 109 lei în pre-sale si 120 de lei la intrare.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

Sursa: Kruhnen Musik Halle

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email