Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2022
Lifestyle / Sport

Încă două piste de biciclete de aprox. 15 km urmează să se construiască dinspre Sibiu înspre Ocna Sibiului și Cisnădioara

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Încă două piste de biciclete de aprox. 15 km urmează să se construiască dinspre Sibiu înspre Ocna Sibiului și Cisnădioara Share Încă două piste de biciclete de aprox. 15 km urmează să se construiască dinspre Sibiu înspre Ocna Sibiului și Cisnădioara


Autoritățile județene anunță semnarea contractelor pentru întocmirea studiilor de fezabilitate în vederea amenajării a două piste de biciclete cu o lungime estimată la peste 15 km.

GG Tehnic Proiect SRL, din Sibiu, a fost angajată pentru elaborarea SF-ului necesar pistei dintre Sibiu și Ocna Sibiului, estimată la o lungime de zece km. 100.000 de lei, la care se adaugă TVA, este valoarea contractului, al cărui termen este de șase luni de la emiterea ordinului de începere.

" "

De cealaltă parte, contractul pentru SF-ul necesar celor aproximativ cinci km de pistă de biciclete dintre Sibiu și Cisnădioara a fost încredințat – tot în urma unei licitații – firmei Berg Plan Proiect SRL, din Oradea, tot pentru aproximativ 100.000 de lei, la care se adaugă TVA. Termenul de predare a documentației este de patru luni în acest caz, iar autoritățile anunță că pista se cere a fi gândită ”în apriza drumului județean DJ 106D”.

Ambele contracte au fost atribuite de către Consiliul Județean Sibiu. ”Prin cele două piste de bicicletă pe care ne dorim să le realizăm vom reuși să oferim cât mai multor cicliști posibilitatea de a circula în siguranță pe piste special amenajate și la standarde europene. Ambele proiecte deschid zone de maxim interes”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. (foto: Turnul Sfatului)

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută