Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2022
Evenimente

Zona centrală a Sibiului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale: vineri se deschide Târgul de Paști

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Zona centrală a Sibiului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale: vineri se deschide Târgul de Paști Share Zona centrală a Sibiului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale: vineri se deschide Târgul de Paști


După trei ani de pauză, Târgul de Paști își redeschide porțile la Sibiu. Începând din acest final de săptămână ne vom putea bucura din nou de atmosfera sărbătorilor pascale, chiar în centrul orașului.

Organizatorii transmit că printre atracțiile principale vor fi clasicul trenuleț pe șine, un carusel, iar cei mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline sau se vor putea întrece pe pistă de karting adaptată lor. O seară perfectă în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, str. Gheorghe Lazăr și retur.

" "

Dulciuri, decorațiuni, obiecte de ceramică și jucării

Târgul de Paști din Sibiu se va deschide în 15 aprilie și își va închide porțile în 26 aprilie. Zilnic, sibienii și turiștii vor putea vizita târgul între orele 11 și 21. 50 de expozanți din toate colțurile țării sunt pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite. Căsuțele vor fi amplasate sub forma unui gigant ou de Paști.

„După trei ani de pauză ne bucurăm foarte mult că putem organiza din nou Târgul de Paști. I-am dus dorul și cred că și sibienii și turiștii care vin în oraș în această perioadă a anului se vor bucura că zona centrală a orașului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale”, a declarat Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului, într-un comunicat de presă.

Târgul de Paști din Sibiu a fost organizat pentru prima dată în anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută