Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/03/2022
Viața Orașului

„M-am întors”, Dan Puric vă propune un spectacol – conferință despre teatru și viață

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „M-am întors”, Dan Puric vă propune un spectacol  – conferință despre teatru și viață Share „M-am întors”, Dan Puric vă propune un spectacol  – conferință despre teatru și viață


Cunoscutul actor, regizor şi eseist Dan Puric marchează Ziua Mondială a Teatrului oferind publicului o reprezentație specială a celui mai nou spectacol-conferință, intitulat „M-am întors”, ce va avea loc duminică, 27 martie, la Teatrul Național București, de la ora 11.00.

„M-am întors”, Dan Puric vă propune un spectacol - conferință despre teatru și viață

Organizată de Agenția de impresariat SPECTACULIS” și găzduită în Sala Studio a TNB, „M-am întors” este o conferință dar și un one man show pentru toți cei ce vor să își amintească de marile valori ale teatrului românesc, să își bucure mintea și inima cu  momente pline de umor și să împărtășească trăiri emoționante rupte din realitatea actuală a fiecăruia dintre noi.

„La ce bun poetul pe vreme de secetă? Să aducă aminte că există ploaie. Și tot astăzi ne-am putea întreba, în vremurile acestea triste pe care le trăim și care mai ales ne trăiesc: „La ce bun Teatrul? Ca să ne aducă aminte că există Viață!”, aș putea răspunde fără echivoc. Căci Teatrul a fost, parcă, întotdeauna viața noastră mai bună. Locul unde am evadat de grijile zilnice, unde ne-am regenerat, ne-am bucurat și care, peste tot și toate, ne-a oferit minunatul prilej de a medita asupra vulnerabilei noastre condiții umane.

Pentru acest „ceva mai bun” decât timpurile de azi vă invit să ne întâlnim în spațiul privilegiat al celei mai efemere arte, care, paradoxal, ne vorbește de dăinuirea tainei și a bucuriei de a fi om!” – Dan Puric

Ziua de 27 martie are o semnificație aparte, fiind Ziua Mondială a Teatrului. Instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), această zi a devenit un eveniment anual din 1962, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru.  

Biletele au fost puse în vânzare și se găsesc online pe Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Mystage.ro și la casa de bilete a Teatrului Național din București.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută