Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2022
Evenimente

După 3 ani de pauză, Târgul de Paști ar putea reveni în 2022: ”Păstrăm totuși o rezervă din cauza războiului”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii După 3 ani de pauză, Târgul de Paști ar putea reveni în 2022: ”Păstrăm totuși o rezervă din cauza războiului” Share După 3 ani de pauză, Târgul de Paști ar putea reveni în 2022: ”Păstrăm totuși o rezervă din cauza războiului”


Organizatorii Târgului de Paști din Piața Mare au luat decizia începerii demersurilor pentru ca evenimentul să revină în centrul Sibiului după trei ani de pauză impusă de pandemie.

Ultima ediție a evenimentului a avut loc în 2019.

”Am luat decizia organizării Târgului de Paști și am transmis deja primele informări către participanți, iar până în acest moment reacțiile sunt favorabile. Precizăm totuși că păstrăm o rezervă în privința târgului din cauza războiului din Ucraina. Nu putem ști în prezent cum vor evolua lucrurile și este bine să avem o rezervă, deși bineînțeles că noi ne dorim să fie pace”, a declarat Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Paști.

Creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele anul acesta luna viitoare, în data de 24 aprilie, târgul urmând să se desfășoare în zilele premergătoare.

”În principiu vor fi în jur de 40-45 de căsuțe, după modelul deja știut de sibieni, iar comercianții vor fi selectați în perioada următoare”, mai spun organizatorii.

Cât privește accesul, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat de Crăciun, de data aceasta nu mai sunt restricții și oricine este interesat va putea să vină fără certificat de vaccinare, ori mască de protecție.

Mai multe detalii legate de Târgul de Paști 2022 de la Sibiu urmează să fie anunțate în perioada următoare.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută