Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/03/2022
Evenimente Viața Orașului

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING Share BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING


Evenimentul este prima transmisiune în direct, în cinematografele din lume, a unui concert din Coreea de Sud.

Data de difuzare la nivel mondial a concertului „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING”, cel mai recent eveniment cinematografic marca BTS, simbolurile pop ale secolului 21, a fost confirmată pentru sâmbătă, 12 martie.

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - SEOUL: LIVE VIEWING

Fani din întreaga lume vor participa, pe măsură ce BTS și ARMY devin din nou una cu muzica și dansul în această experiență de neratat transmisă de la Seul în cinematografele din întreaga lume. BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL marchează revenirea mult așteptată și triumfătoare a grupului pe o scenă din Coreea de Sud, în fața unui public live, pentru prima dată din 2019. Nu ratați BTS – RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook – pe marele ecran în cinematografele din România pe 12 martie.

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE - SEOUL: LIVE VIEWING

Bilete

Biletele pentru BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING” au fost puse în vânzare l a csele de bilete si pe website-urile cinematografelor participante la eveniment: Happy Cinema București, Cinema One Laserplex Brașov, Cinema Palace Oradea și rețeaua de cinematografe Cineplexx.

Vizualizați trailerul evenimentului la 

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE” 

BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE” este cel mai recent turneu mondial al trupei BTS, care interpreteaza cele mai de succes melodii lansate de-a lungul carierei lor incredibile. Cele patru concerte susținute în Los Angeles au fost sold-out și au avut o adus împreună aproximativ 813.000 de fani, devenind unele dintre cele mai de succes spectacole din 2021.

„BTS au împărtășit întotdeauna o conexiune specială cu ARMY și suntem mândri să-i aducem mai aproape ca oricând prin spectacolul difuzat în direct, pe marile ecrane din România” a declarat Simona Manea, reprezentantul Pannonia Entertainment prin Digital Emotions – distribuitorul concertului în România.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.