Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2022
Lifestyle

Vei fi un gambler de succes punând în aplicare următorii pași (P)

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Vei fi un gambler de succes punând în aplicare următorii pași (P) Share Vei fi un gambler de succes punând în aplicare următorii pași (P)


Există jucători de succes care câștigă mai mult de un milion de dolari anual. Aceștia au caracteristici standard care îi fac diferiți de jucătorii obișnuiți. Majoritatea jucătorilor de succes au abilități înnăscute în materie de jocuri de noroc ca pe JocSloturi care îi fac să iasă în evidență. Dar, există câțiva jucători care au ajuns în vârf prin muncă asiduă. Prin practică, aceștia au reușit să învețe trucuri care funcționează pentru ei.

Practic, oricine poate fi un jucător de succes. Trebuie doar să posede următoarele caracteristici. 

Să fii dispus să înveți

În primul rând, toți jucătorii buni știu (și apreciază faptul) că tot ceea ce se întâmplă este o experiență de învățare neprețuită. Atunci când câștigă, ei notează exact ceea ce au făcut și încearcă să recreeze acest lucru pe viitor. Când pierd, pleacă cu capul sus și învață din greșeli.

În plus, îmbrățișarea laturii educaționale a jocurilor de noroc înseamnă să faci cât mai multe cercetări în afara mesei de joc pentru a cunoaște jocurile tale preferate la un nivel mai profund. Întotdeauna există ceva ce ai putea face pentru a-ți spori cunoștințele despre jocurile pe care le joci, îmbunătățindu-ți capacitățile ca rezultat. Nimic din toate acestea nu ar trebui să se simtă ca o muncă grea, dacă ești cu adevărat pasionat de ceea ce faci.

Vei fi un gambler de succes punând în aplicare următorii pași (P)

Privești matematic jocurile de noroc

Teoretic, vă puteți bucura de orice joc de cazino, indiferent de șansele de a câștiga un premiu. Cu toate acestea, majoritatea covârșitoare a oamenilor joacă jocuri de cazino cu gândul la premii în bani. În acest caz, este pur și simplu logic să alegeți jocurile și să plasați pariurile dintr-o perspectivă matematică.

Din motive evidente, un joc care are un avantaj al casei de 1% are, din punct de vedere statistic, mai multe șanse de a plăti decât un joc cu un avantaj al casei de 4%. De asemenea, un slot machine online cu un RTP de 95% este probabil un pariu mai sigur decât un aparat similar cu un RTP de 80%. A vedea lucrurile din punct de vedere matematic nu trebuie să însemne eliminarea întregii distracții și plăceri. Este pur și simplu un caz de a vă acoperi pariurile cu înțelepciune, pentru a vă întinde bugetul cât mai mult posibil.

Oprește-te cât ești în frunte

În jocurile de noroc, șansele de a pierde sunt mai mari decât cele de a câștiga. Nu conteazp dacă cineva spune că acest lucru este neadevărat, sau rău. Nu este nici una nici alta. Este adevărat că unii jucători sunt în avantaj în general și asta este foarte bine pentru ei! Sperăm că acesta este cazul tău. Cu toate acestea, cei mai de succes jucători știu când și-au maximizat profiturile. Este posibil să fiți pe val, dar să începeți să pierdeți din nou, apoi să vă opriți. Ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă pierdeți câștigurile care s-ar putea să nu apară atât de des în sesiunile dumneavoastră de joc.

Atitudine pozitivă

Jocurile de noroc înseamnă să câștigi și să pierzi. Jucătorii obișnuiți sunt motivați să joace pentru a câștiga. Atunci când pierd un pariu, se descurajează. Unii jucători au încetat să parieze pentru că au pierdut mai multe pariuri. Dar, pariorii de succes au un spirit motivat întotdeauna. Ei nu petrec mult timp sărbătorind câștigurile. Nu se plâng nici de pariurile pierdute. Jucătorii de succes doar învață din greșelile care ar fi putut duce la pierderea bugetului lor și continuă. Ei simt durerea pierderii, dar învață din ea, în loc să se plângă. Jucătorii cunoscuți și de succes au pierdut și au câștigat pariuri în egală măsură. 

Vei fi un gambler de succes punând în aplicare următorii pași (P)

Aveți un scop în minte atunci când jucați la pariuri

Cei mai mulți jucători au în minte un singur obiectiv destul de vag – să câștige bani. Dar când vine momentul să pleci cu câștigurile și să le pui la bancă? Care este profitul tău țintă, pe care, după ce îl atingi (dacă îl atingi), îl încasezi și pleci? Cât timp plănuiești să petreci la cazinou și cât de des plănuiești să mergi?

Jucătorii buni nu se lasă păcăliți. Cu siguranță nu și jucătorii profesioniști, care au în minte cel puțin un plan de joc rudimentar în majoritatea timpului. Nu faceți totul prea formal, pentru a nu elimina toată distracția, dar dacă aveți un obiectiv în minte, puteți avea o experiență mai satisfăcătoare și mai plăcută.

Chiar îți place ceea ce faci

În cele din urmă, semnul unui bun jucător este acela de a se bucura cu adevărat de această experiență, indiferent de rezultat. Faptul că poți pleca de la o pierdere cu zâmbetul pe buze indică faptul că ai planificat și orchestrat totul cu atenție pentru a evita pierderile inacceptabile. De asemenea, înseamnă că ați recunoscut și acceptat avantajul casei, precum și inevitabilitatea de a pierde ocazional.

Având în vedere faptul că jocurile de noroc ar trebui să fie despre plăcerea pură, exact asta ar trebui să luați din fiecare experiență. În caz contrar, poate că ar trebui să vă gândiți de ce jucați jocuri de noroc în primul rând.

Concluzie 

Cele de mai sus sunt caracteristicile unui jucător de succes. Unele caracteristici sunt mai ușor de învățat decât altele. Unele dintre trăsături par a fi înnăscute și greu de învățat. Dar, prin autoevaluare, disciplină și muncă asiduă, vă puteți alătura ligii campionilor jocurilor de noroc. De fapt, prin exercițiu, puteți dobândi orice abilitate pe care doriți să o posedați.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută