Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/01/2022
Zile si Nopti

Piața Mare a fost plină de Revelion. Mii de persoane s-au bucurat de concerte și spectacol cu confeti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piața Mare a fost plină de Revelion. Mii de persoane s-au bucurat de concerte și spectacol cu confeti Share Piața Mare a fost plină de Revelion. Mii de persoane s-au bucurat de concerte și spectacol cu confeti


După doi ani de interdicții, mii de persoane au sărbătorit Revelionul 2022 în Piața Mare a Sibiului. Timp de aproximativ cinci ore, oamenii au petrecut în aer liber, alături de Ceata Junilor și trupa Subcarpați, la fel ca înainte de pandemie, când nu era obligatorie purtarea măștii în spații aglomerate.

Atmosfera petrecerii de Revelion a fost deschisă de îndrăgiții artiști ai Ansamblului Folcloric ”Ceata Junilor”, cu Robert Târnăveanu, iar trecerea în Noul An a fost marcată de trupa Subcarpați.

Cu startul furat de focurile de artificii din oraș, care au eclipsat momentul ”confeti” din Piața Mare, membrii trupei Subcarpați au fost cei care au început numărătoarea inversă, alături de miile de oameni care au ieșit în stradă.

”Trecem anul! O să fie, cu siguranță, un an mai bun. Nu e greu de bătut anul ăsta! Gândiți-vă la asta! Mulțumim că am putut să petrecem momentul ăsta împreună, mai ales în Sibiu, un oraș cu mult respect din toată țara, demonstrat, nu numai vorbe. La mulți ani!”, a transmis solistul trupei.

Petrecerea de Revelion, care a presupus o combinație între ”Ceata Junilor”, trupa Subcarpați și DJ Yardie Flo, a durat până aproape de ora 01.00.

Așa cum era de așteptat, majoritatea celor care au petrecut în Piața Mare au ignorat total recomandările autorităților și au renunțat la masca de protecție, în ciuda avertismentelor lansate de medici privind iminența debutului unul nou val pandemic.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.