Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2021
Viața Orașului

Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale Share Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale


Povestea Cofetăriei Andrei a început din pasiunea unei familii pentru torturile și prăjiturile de calitate realizate din produse naturale. Atenția la detalii și dedicarea în industria alimentară au fost câteva dintre ingredientele pe care aceasta le-a adăugat afacerii și cu ajutorul cărora a reușit să cucerească gusturile brașovenilor.

„Cofetăria Andrei este un business de familie, iar atât eu, cât și părinții mei, ne ocupăm de laborator. Eu sunt mare mâncător de dulciuri și tot timpul gust, mănânc și testez ceea ce facem. Dacă am dubii în legătură cu vreun produs pur și simplu nu îl comercializez. Tot ce avem în vitrine sunt dulciuri pe care eu le mănânc zilnic”, povestește tânărul antreprenor Andrei Mortasifu.

Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturaleAndrei Mortasifu

„Brașovenii sunt extrem de încântați de produsele noastre”

Cofetăria Andrei a ajuns pentru prima dată în orașul de la poalele Tâmpei acum 3 ani, în Coresi Shopping Resort, însă acum un an businessul s-a mutat în Răcădău. „În Coresi, puneam la dispoziția clienților macarons în proporție de 80% și prăjituri în proporție de 20%. Lucrurile au mers atât de bine, iar oamenii au fost atât de încântați de produsele noastre, încât am decis că avem nevoie de un spațiu mai mare în care să ne dezvoltăm gama. Ne-am mutat în Răcădău pentru a relaționa și a ne primi clienții într-un spațiu primitor tipic nouă”, spune entuziasmat Andrei.

Acesta a decis să mute cofetăria în cartierul Răcădău tocmai datorită faptului că aici se pune accentul pe relațiile interumane și pe starea de bine a comunității. „Clienții ne spun mereu că sunt foarte fericiți fiindcă am deschis aici și mulți dintre ei chiar aleg să-și bea cafeaua de dimineață la noi. Eu întotdeauna aleg să cumpăr un produs făcut de oamenii din țara noastră în detrimentul unuia deja ambalat și am observat că la fel fac și prietenii din Răcădău. Consider că astfel ne putem ajuta unii pe alții să creștem. De asemenea, un mare plus pe care îl oferim sunt locurile de parcare. Astfel, oamenii nu trebuie să-și facă griji că nu au unde să-și lase mașina când vin să ne guste produsele”, susține Andrei.

Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale

„Ne dorim să le creăm oamenilor o experiență autentică”

Cel mai îndrăgit produs este tocmai „Prăjitura Casei”, fiind printre primele produse create de echipa Cofetăriei Andrei. Aceasta conține unt, zahăr, ou, făină și sare, totul încununat de un blat de bezea cu nucă. „Ne-am dezvoltat produsele de-a lungul timpului și întotdeauna am ținut cont de părerea și gusturile clienților. Noi ne bazăm pe o cantitate mai mică de producție, întrucât majoritatea produselor au garanție de 48/72 de ore, excluzând ciocolata de casă sau fursecurile care țin mai mult.”

La Cofetăria Andrei nu vii doar pentru a cumpăra un produs, ci pentru a trăi o experiență autentică ce te va face să revii cu siguranță. „Interacțiunea cu oamenii și faptul că reușim să îi ținem aproape reprezintă mândria întregii echipă. Vrem să le creăm acestora o experiență din momentul în care trec pragul locației, simt mirosul prăjiturilor noastre și sunt întâmpinați de către fete, până în clipa în care ajung acasă și se bucură de bunătățile noastre. Multă lume ne spune că am amenajat foarte fain, iar pentru noi chiar contează lucrurile acestea. Nu vrem doar să vindem ceva, să încheiem o tranzacție și acolo să se oprească totul. Industria alimentară înseamnă să-ți fidelizezi clienții și să le oferi acestora exact ceea ce-și doresc”, ni se destăinuie Andrei.

Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale

Cozonacul glazurat, recomandarea lunii decembrie

Dacă ar fi să recomande un produs pentru luna decembrie, fără doar și poate, Andrei ar alege cozonacul glazurat în ciocolată lichidă cu nucă atât la interior, cât și la exterior. „Mie de Crăciun îmi place foarte mult să stau la căldură cu un pahar de lapte și cu o felie de cozonac. La noi cel mai apreciat este chiar Cozonacul Andrei cu ciocolată belgiană și portocale, acesta fiind cunoscut de majoritatea clienților. Prețul unui cozonac este de 55 lei/kg, cantitatea putând varia de la 900g până la 1,6 kg, în funcție de umplutura pe care o alegem. Preluăm comenzi pentru data de 24 decembrie, deoarece valabilitatea acestuia este de 3 zile și vrem ca oamenii să se bucure de un produs cât mai proaspăt”, spune Andrei.

Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale

Pe lângă dulciurile care bucură papilele gustative, Cofetăria Andrei oferă și cadouri pentru toate buzunarele în funcție de fiecare ocazie. „Avem sticle de vin și de șampanie, cărți, aranjamente speciale, felicitări, cutii din lemn sau tablă pentru Crăciun ori Paște și multe altele. Clienții din toată țara vor să le facă surprize plăcute persoanelor dragi și apelează la noi pentru a le trimite un astfel de pachet, însoțit de un mesaj personalizat. Noi le livrăm la domiciliu oriunde în Brașov și în afara Brașovului. Ne dorim să fim alături de clienții noștri în cele mai frumoase momente și eu cred că reușim.”

Persoanele dornice de a trăi o experiență autentică și de a se bucura de produsele oferite de Cofetăria Andrei sunt așteptate în Răcădău, pe Bulevardul Muncii 22, de luni până duminică, în intervalul orar 9:00 – 21:00. De asemenea, doritorii pot plasa o comandă online pe site-ul www.cofetaria-andrei.ro sau la numărul de telefon 0755010584.

Cofetăria Andrei: prăjituri de calitate realizate din produse naturale

Articol realizat de Bianca Ivașcu, redactor www.bizbrasov.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută