Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2021
Lifestyle / Sport

Deși a început meciul în forță, CSU Sibiu a pierdut în fața clujenilor de la U-Banca Transilvania

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Deși a început meciul în forță, CSU Sibiu a pierdut în fața clujenilor de la U-Banca Transilvania Share Deși a început meciul în forță, CSU Sibiu a pierdut în fața clujenilor de la U-Banca Transilvania

U-Banca Transilvania a obținut a șaptea victorie consecutivă în Liga Națională. Baschetbaliștii au depășit-o pe BC CSU Sibiu cu 92-80. Meciul s-a desfășurat la BTarena și a fost transmis în direct de Digi Sport și Look Sport. 

Sibienii au început meciul în forță și au condus cu 10-0. Mihai Silvășan a cerut imediat time-out, iar întreruperea a avut efect. Imediat, Patrick Richard a scuturat de două ori plasa de la mare distanță, dar Sibiul s-a menținut la conducere, deși jucătorii U-BT au pus umărul la un parțial de 11-0 în actul întâi. Ulterior, în sfertul al doilea, U-Banca Transilvania și-a impus ritmul. Brandon Brown și Patrick Richard s-au bucurat de un rol important din punct de vedere al distribuției mingii. Cei doi au găsit în permanență omul liber, iar la finalizare s-a aflat adesea Stefan Birčević. Jucătorii noștri i-au copleșit pe sibieni prin aruncări de la mare distanță, acolo unde au contribuit și Richard sau Colceag. La pauză, clujenii au condus cu 46-39, iar ecartul a crescut în partea a doua. Până la final, elevii lui Mihai Silvășan nu au mai făcut pași greșiți și au obținut un rezultat pozitiv.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.