Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2021
Lifestyle / Sport

Hai la tenis!

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Hai la tenis! Share Hai la tenis!


Tenisul este, ca popularitate, în primele trei spoturi în întreaga lume, alături de fotbal și baschet. Emoția pe care ți-o dă un meci de tenis între numele grele ale acestui sport este una dintre cele mai speciale, doarece modul de joc se desfășoară în maximum patru oameni și minimum doi. Evident, presiunea este la alt nivel față de un sport de echipă.

Și în Brașov, tenisul a început să aibă tot mai mulți adepți și din ce în ce mai multe terenuri au apărut în oraș. Vă propun cinci terenuri unde puteți merge să vedeți cât de „Federeri” sunteți.

Dinamo Brașov

Unul dintre locurile în care puteți practica acest sport este baza de la Dinamo Brașov. Sunt disponibile mai multe terenuri, care pe, timp de iarnă sunt acoperite și încălzite.

Hai la tenis!

Totuși, atracția este arena centrala care vă oferă o experiență de joc, unde veți fi înconjurați de tribune impunătoare. Program zilnic 7-24.

 

Baza de Tenis de lânga Gara Brașov

Baza sportiva situata la Sala Sporturilor din Brasov pe Bulevardul Garii oferă 5 terenuri de tenis cu zgura, toate cu nocturna. Două dintre aceastea sunt acoperite. Baza sportive oferă și vestiare cu dusuri, dar și un bar si o terasa Program zilnic: 07-24.

Hai la tenis!

 

RC Brașov

În incinta bazei sportive de rugby de pe strada Murelor din cartierul Noua se află și șase terenuri de tenis, plus încă unul de fotbal pe suprafață sintetică.

Hai la tenis!

Locul este unul pitoresc, în imediata apropiere a lacului Noua și a Gradinii Zoologice Brașov.

 

Clubul Sportiv Tenis Arena

Dacă doriți să scăpați de tumultul orașului puteți opta pentru baza de pe B-dul Griviței 1W.

Hai la tenis!

Clubul Sportiv Tenis Arena dispune de 9 terenuri pe zgura: 3 în sala, 3 acoperite cu balon pe perioada iernii si 3 în exterior plus un teren pe hard. Clubul este dotat cu recepție și vestiare.

 

Olimpia Brașov

Cel mai frumos loc pentru a practica acest sport este fără îndoială baza Olimpia de sub Tâmpa. Sunteți rugați, însă, să nu fiți prea vocali atunci când câștigați pentru că lângă se desfășoară evenimente culturale la Bastionul Artiștilor.

Hai la tenis!

Tenis Club Olimpia vă așteaptă cu 5 terenuri de tenis pe zgură, întreținute permanent care asteapta jucatorii de tenis amatori și profesioniști în condiții optime.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută