Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2021
Lifestyle / Fashion

Articole care nu ar trebui să-i lipsească niciunei femei când pleacă în vacanţă

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Articole care nu ar trebui să-i lipsească niciunei femei când pleacă în vacanţă Share Articole care nu ar trebui să-i lipsească niciunei femei când pleacă în vacanţă


În general, sexul frumos este cunoscut mai ales pentru necesitatea sa de a călători cu multe bagaje. Desigur, este un clişeu, deoarece multe femei pot fi deosebit de eficiente şi capabile să plece în vacanţă cu un număr rezonabil de articole personale. Cu toate acestea, sunt câteva articole care au tendinţa de a fi neglijate şi uitate, deşi sunt deosebit de utile. Bineînţeles, dacă pleci la munte şi intenţionezi să faci multe excursii, atunci ai nevoie de un bagaj cu totul special. Şi pentru destinaţiile la malul mării este nevoie de articole specifice în bagaj. Dar dacă pleci într-un city break sau vrei să descoperi alte oraşe, iată care sunt articolele must-have care ar trebui să se găsească în bagajul oricărei femei. 

Articole care nu ar trebui să-i lipsească niciunei femei când pleacă în vacanţă

Încălțămintea comodă

Sigur că estetica este importantă, dar este și mai important să te simţi bine atunci când călătoreşti. Călătoria cu avionul sau plimbările lungi pot duce la umflarea picioarelor şi o pereche de încălţări neadecvate îţi pot strica dispoziţia. Ca să reuşeşti să te simţi confortabil, dar şi să arăţi aşa cum îţi doreşti, cel mai bine este să investeşti într-o pereche de încălţări rezistente şi comode, care să se potrivească stilului tău. Poate fi vorba despre o pereche de balerini din piele, o pereche de sandale sau de espadrile sau, de ce nu, o pereche de tenişi. Important este să nu faci rabat de la confort. Picioarele tale îţi vor mulţumi!

Set de recipiente pentru voiaj

Cu siguranţă cunoşti regulile impuse de companiile aeriene privind produsele cosmetice. Este de înţeles faptul că vrei să-ţi iei cu tine produsele preferate, aşa că optim ar fi să-ţi achiziţionezi un set de recipiente pentru voiaj care respectă regulile impuse de companiile de zbor şi în care să-ţi pui cremele, gelurile şi uleiurile preferate. Este reutilizabil, îţi ocupă puţin spaţiu şi este perfect pentru vacanţele nu foarte lungi. În ceea ce priveşte parfumul tău preferat, ei bine, şi el este supus aceloraşi reguli, deci ai nevoie de unul într-un recipient adecvat condițiilor de călătorie. Poţi găsi parfumuri de dama la Douglas în sticluţe de 30 sau 50 de mililitri, astfel încât să nu-ţi faci niciun fel de alte griji.

Umbrela de voiaj

Indiferent ce aplicaţie meteo foloseşti, vremea te poate lua prin surprindere. Aşadar, este mai bine să ai la tine o umbrelă mică şi uşoară, special pentru voiaj. Nu numai că nu îţi ocupă foarte mult loc în bagaj, dar o poţi lua cu tine în excursii, fără să te incomodeze prea tare. Dacă pleci în vacanţă într-o destinaţie ploioasă, cum este Marea Britanie, de exemplu, o idee bună ar fi să ai la tine şi o pelerină de ploaie. În funcţie de model, o astfel de pelerină de ploaie poate fi foarte uşoară şi se poate strânge astfel încât dimensiunile sale să nu le depăşească pe cele ale unei umbrele.

Baterie externă

Pe lângă încărcătoare şi adaptoare, dacă este cazul, nu uita să-ţi pui în bagaj şi o baterie externă, mai ales dacă nu ai un aparat foto separat de cel al telefonului. Cu siguranţă vei dori să faci multe fotografii şi înregistrări video sau să intri pe internet să cauţi diferite adrese sau informaţii despre locurile pe care le vizitezi. În astfel de condiţii, este posibil ca bateria telefonului să se descarce mai repede şi să ai nevoie de o baterie externă.

Vacanţele sunt momentele de relaxare şi destindere pe care le aşteptăm cu nerăbdare în fiecare an. Ca să te bucuri din plin de ele, este important să te simţi confortabil şi să ai la îndemână orice îţi face şederea mai plăcută. 

Sursă foto: Unsplash.com

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.