Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/12/2020
Eat & Drink / Drink

5 locuri din țară unde poți bea un vin fiert în această iarnă

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 locuri din țară unde poți bea un vin fiert în această iarnă Share 5 locuri din țară unde poți bea un vin fiert în această iarnă


Gluck Wine

5 locuri din țară unde poți bea un vin fiert în această iarnă

 

Iarna asta o să fie greu de ieșit în oraș cu prietenii la un pahar de vorbă și o cană de vin fiert, dar nu imposibil. Cel mai probabil va fi posibil doar în grupuri mici și pe terasele încălzite. Din păcate, nu toate localurile au la dispoziție astfel de spații. Totuși există câteva în fiecare oraș, așa că ți-am făcut o listă cu 5 locuri unde poți merge la sigur pentru un vin fiert. 

 

București – La Copac

 

La Copac este un restaurant cu specific românesc, cu un meniu plin de licori „veseloase” și bucate alese, care se schimbă în funcție de sezon. Iarna, mâncărurile de aici devin mai consistente, clienții înlocuiesc berea rece cu vinul fiert. Localul dispune și e o terasă încăpătoare, care poate funcționa și pe timp de iarnă. 

La copac

 • Adresă: Pitar Moș 23
 • Telefon: 0722.704.445

 

Brașov – Waldkafe 

 

Chiar dacă mai departe de centrul vechi, Waldkafe e un loc superb și pe care trebuie neapărat să-l vizitezi în iarna asta. Sunt mai mult motive pentru care merită s-o faci: priveliștea este minunată, pe terasă sunt încălzitoare și păturici, se mai face și focul în vatră, au și vin fiert, iar oamenii de aici sunt foarte prietenoși și te fac să te simți imediat de-al locului. 

waldcafe

 • Adresă: Cloșca 28
 • Telefon: 0743.066.647

 

Cluj – Casa TIFF 

 

Una dintre terasele din Cluj pe care sigur poți să ieși pe timp de pandemie, chiar și iarna, este cea de la Casa TIFF. Aceasta e acoperită, are încălzitoare și vinul fiert a apărut deja în meniu, încă de la începutul lunii decembrie. 

Casa Tiff

 • Adresă: Universității 6
 • Telefon: 0745.252.452

 

Timișoara – Rivière Brasserie

 

Și iarna trecută terasa de la Rivière Brasserie a fost deschisă și încălzită, așa că sigur se va întâmpla la fel și anul acesta. În afară de preparatele bune de aici, în meniu te așteaptă și vinul fiert. Deci, după o plimbare prin zăpada din Parcul Rozelor sau din Parcul Justiției, te poți încălzi cu o băutură caldă aici. 

Riviere Timisoara

 • Adresă: Parcul Justiției 1
 • Telefon: 0746.095.573

 

Iași – Legend Pub

 

Unul dintre locurile din Iași  în care încă mai poți ieși la terasă, este Legend Pub. Găsești aici burgeri, coaste și tot felul de alte nebunii care să-ți potolească foamea, dar la fel de multe băuturi care să-ți pună sângele în mișcare, printre care și vinul fiert. Bineînțeles, terasa este plină de încălzitoare și pături. 

5 locuri din țară unde poți bea un vin fiert în această iarnă

 • Adresă: Anastasie Panu 31
 • Telefon: 0743.847.828

 

 • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.