Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2020
Eat & Drink / Drink

5 locuri unde poți să bei un cidru bun în țară

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 locuri unde poți să bei un cidru bun în țară Share 5 locuri unde poți să bei un cidru bun în țară


5 locuri unde poți să bei un cidru bun în țară

 

La „Povești de succes” ți-am povestit despre Cidrul Clarks, așa că ne-am gândit că poate ți s-a făcut poftă să încerci un cidru artizanal, mai ales că e toamnă în toată regula, iar băutura asta se face mai ales acum, din recolta de mere. Deci, uite un poți să bei un cidru bun în țară: 

 

București – Gram Bistro 

 

Gram Bistro

La Gram Bistro găsești și meniu de prânz (apropo de recomandările pe zona de food) și terasă încălzită, dar și cidru de la Clarks. Așadar ai cel puțin 3 motive pentru a le face o vizită. Vei găsi în meniul de aici toate cele 3 sortimente de Cidru Clarks: sec, demisec și demidulce. 

 

Brașov – Tipografia 

 

Tipografia

În Brașov, la Tipografia nu găsești doar cele mai bune beri artizanale românești, dar și cidrurile Clarks. Și ei au anunțat că au terasa încălzită, pături și tot ce trebuie pentru a te face să te simți cât mai confortabil în #grădinatipografia.

 

Cluj – Sisters

 

Sister

Clujenii care vor să încerce un cidru bun, de această dată de la Harvester, pot să treacă pe la Sisters. Micuța cafenea are câteva mese scoase în față, așa că, după o plimbare prin centrul vechi al orașului, îți poți odihni picioarele aici și să te recompensezi cu un cidru bun. 

 

Timișoara – Emotion

 

Emotion

În Timișoara există Emotion, un local care are o terasă generoasă fix în Piața Unirii, și care nu doar că are în meniu un cidru deosebit, de la Casa Despi, dar face cu el și un Mojito incredibil de bun. Exact, nici noi nu ne-am gândit că acest tip de cocktail poate fi făcut cu cidru.  

 

Iași – Bindu 

 

Bindu

Preparatele din meniul de la Bindu sunt cu adevărat deosebite, iar în această vară au inclus la băuturi și cidrul de la Ana are. Acesta vine servit în frapieră, cu gheață, și poate fi o alternativă ideală pentru iubitorii de prosecco sau șampanie.  

 

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută