Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2020
Zile si Nopti

Maestro a intrat de curând în viața Sibiului și ne-am gândit să vă facem cunoștință cu meniul lor

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Maestro a intrat de curând în viața Sibiului și ne-am gândit să vă facem cunoștință cu meniul lor Share Maestro a intrat de curând în viața Sibiului și ne-am gândit să vă facem cunoștință cu meniul lor


De curând intrați în viața Sibiului, ne-am gândit că ar fi momentul să facem cunoștință în mod oficial.

Noi suntem Maestro. Cei care au îndrăznit să viseze și să creeze ceva diferit. Din pasiunea noastră pentru mâncare și pentru un serviciu ireproșabil, s-a născut un brand care este astăzi îndrăgit și gustat de mii de oameni, în fiecare zi. O companie 100% românească, cu 7 locații în România și una ce se va deschide curând la Londra, Maestro este locul care împletește armonios dragostea și grija pentru fiecare client, profesionalismul și devotamentul pentru ceea ce facem, dar și gustul și aromele perfecte ale produselor noastre. Maestro este pentru cei ce își recunosc nevoia de calitate, de prospețime și își respectă alegerile. Maestro este clar potrivit pentru Sibiu și sibieni!

Maestro a intrat de curând în viața Sibiului și ne-am gândit să vă facem cunoștință cu meniul lor

Cu materie primă proaspătă, niciodată congelată, cu produse unice și patentate internațional precum “chifla specială Maestro cu pui” și “pizza senviș”, cu rețete proprii și o calitate extrem de ridicată a ingredientelor și a produselor finite, Maestro s-a consacrat rapid pe piața din România.

Locațiile noastre din Târgoviște, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu și București aduc zilnic zâmbetul pe buze pentru peste 7000 de oameni. Iar acum locația din Sibiu este aici, pentru voi, să facă exact același lucru: să vă bucure cu gustul perfect! Ne găsiți în fiecare zi pe pasajul pietonal în centrul istoric, Nicolae Bălcescu nr. 34, puteți comanda telefonic pentru livrare sau ridicare la 0374 30 40 30 iar meniul întreg de bunătăți este pe www.pizzeriamaestro.ro

Maestro a intrat de curând în viața Sibiului și ne-am gândit să vă facem cunoștință cu meniul lor

Familia Maestro reprezintă sute de oameni talentați și pasionați ce își dedică 100% din timpul lor de muncă pentru a crea produsele perfecte pe care clienții nostri să le iubească. Totul făcut cu dragoste, totul făcut pentru cei ce își doresc calitatea și gustul perfect de la Maestro.

Familia Maestro vă salută!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.