Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2020
Viața Orașului

Biz Brașov: Prefectul Brașovului: „Incidența COVID-19 a trecut de 1,5 cazuri la mia de locuitori în municipiul Brașov. Mâine luăm măsuri!”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Biz Brașov: Prefectul Brașovului: „Incidența COVID-19 a trecut de 1,5 cazuri la mia de locuitori în municipiul Brașov. Mâine luăm măsuri!” Share Biz Brașov: Prefectul Brașovului: „Incidența COVID-19 a trecut de 1,5 cazuri la mia de locuitori în municipiul Brașov. Mâine luăm măsuri!”


Cătălin Văsîi, prefectul Brașovului, a declarat astăzi, pentru BizBrașov, că în municipiul Brașov incidența COVID-19 a ajuns la peste 1,5 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile și că mâine va organiza o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru a decide ce măsuri se vor impune la nivelul orașului.

„Am cerut celor de la Direcția de Sănătate Publică să vină cu o serie de măsuri. Este exclus să închidem restaurantele sau școlile, în afara situațiilor impuse de Ministerul Educației, care prevăd că la trei cazuri într-o școală se trece la scenariul roșu de învățământ”, a spus acesta. Una dintre măsurile care ar putea fi luată este purtarea măștii și în spațiile publice deschise.

 

  • Știrea completă pe bizbrasov.ro
  • foto crediit cover: pexels-polina-tankilevitch

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.