Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/09/2020
Viața Orașului

O nouă seară cu muzică live și mini-cinema!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii O nouă seară cu muzică live și mini-cinema! Share O nouă seară cu muzică live și mini-cinema!


Locuitorii din Avantgarden3 sunt delectați cu seri de muzică live și cinema în aer liber.

Marți, 22 septembrie – o nouă seară cu muzică live și mini-cinema!

Pentru că evenimentele din ceas de seară au fost foarte apreciate de către locatarii cartierului și pentru a profita de vremea încă bună, marți, 22 septembrie, ora 19, Maurer Imobiliare vă invită să petreceți împreună cu oamenii din acest cartier o seară cu muzică live atât din repertoriul autohton cât și internațional.

O nouă seară cu muzică live și mini-cinema!

În timp ce adulții se vor relaxa ascultând muzică jazz, clasică, ușoară sau din alte arii,  copiii se vor bucura de proiecția unui film în aer liber, pe terenul de fotbal. Este vorba de un film animat, dublat în limba română care va fi, cu siguranță, pe gustul celor mici.

La toate evenimentele desfășurate în cartierul Avantgarden3 accesul este liber. Chiar dacă acestea au fost create, în special, pentru oamenii din comunitatea Avantgarden3, au fost și sunt în continuare așteptați cu brațele deschise brașoveni din toate colțurile orașului.

O nouă seară cu muzică live și mini-cinema!

Avantgarden3 este mai mult decât un loc pe care peste 4000 de familii îl numesc, simplu, acasă. ”Încercăm să privim dincolo de clădiri, dincolo de bucățile de cărămidă și plăcile de beton. Ne focusăm toată atenția către viața din acest cartier, către oamenii care însuflețesc aceste clădiri. Pentru noi și pentru cei care locuiesc aici, Avantgarden3 înseamnă comunitate.”, declară Marius Creța, managerul proiectului Avantgarden3.

Citește toată știrea pe Biz Brasov

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută