Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/09/2020
Eat & Drink Viața Orașului

ialoc Fest: Gastro – Descoperiri Urbane

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ialoc Fest: Gastro – Descoperiri Urbane Share ialoc Fest: Gastro – Descoperiri Urbane


Cel mai mare festival dedicat restaurantelor a început în București și Brașov cu reduceri semnificative pentru clienți.

Aplicația ialoc lansează ialoc Fest, cel mai mare festival dedicat restaurantelor care își așteaptă oaspeții la masă, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Peste 100 de restaurante din București și Brașov fac parte din inițiativa lansată de aplicația ialoc, la care se adaugă reduceri de până la -50% doar la rezervarea mesei prin aplicația ialoc. Pentru acest eveniment, care are loc între 31 august și 30 septembrie 2020, sunt disponbile 20.000 de rezervări.

" "

Unul dintre cele mai afectate sectoare de criza pandemică este horeca, care a suferit pierderi semnificative. Pe de o parte, capacitatea mult mai redusă a restaurantelor a scăzut vânzările, unele locuri având disponibilitate de aproximativ 25% din întreg numărul de locuri destinate clienților. Pe de altă parte, clienții sunt mult mai precauți și preferă să evite locurile publice de petrecere a timpului liber, mai ales prin prisma știrilor despre nerespectarea distanțării sociale în locuri și zone deja consacrate cu public numeros.

ialoc Fest: Gastro – Descoperiri Urbane

“Încă de la începutul stării de criză, am încercat să găsim soluții ca toate aceste afaceri creative care ne aduc bucurie prin experiențe culinare să se poată menține, implicând utilizatorii aplicației ialoc în susținerea lor, prin campanii dedicate. După ce perioada de carantină a trecut și noile reglementări au redus semnificativ numărul de locuri și au închis unele restaurante, neavând zonă de terasă, am continuat susținerea lor, iar acum, când un nou val de relaxări a fost oferit de guvern, completăm experiența utilizatorului de a ieși în oraș cu o serie de reduceri și oferte speciale la restaurantele partenere ialoc Fest. Știm că există această nesiguranță dată de participarea în spațiile publice în condiții de criză pandemică, însă partenerii noștri oferă experiențe culinare în deplină siguranță, în primul rând pentru că au înțeles că respectarea tuturor regulilor de distanțare socială și igienă sporită aduc mai mult public” a explicat Cosmin Măgureanu, CEO și co-fondator ialoc

Participanții ialoc Fest pot accesa reducerile și ofertele doar prin intermediul aplicației ialoc, informațiile complete fiind disponibile pe www.ialocfest.ro. Campania vizează pe de o parte redobândirea încrederii de a experimenta gusturi urbane prin vizita la un restaurant de către public, dar și promovarea restaurantelor ca destinații, mai ales că o parte semnificativă dintre locurile participante la ialoc Fest au bucătării internaționale atipice, care oferă adevărate călătorii gastronomice.

Reducerile oferite de restaurante sunt disponibile pentru mai multe momente ale zilei, astfel încât un utilizator poate experimenta mai multe destinații gastronomice, începând chiar cu primul moment al zilei.

“ialoc Fest este proiectat pentru gurmanzii urbani, mereu în căutare de gusturi și experiențe culinare noi. Seria de reduceri oferite de mai multe restaurante poate duce la și mai multe descoperiri gastronomice, fără a depăși bugetul dedicat ieșirilor în oraș. În același timp, ajutăm și restaurantele, pentru care această perioadă nu este foarte favorabilă. O masă în oraș înseamnă mai mult decât o porție de mâncare, a devenit chiar o formă de responsabilitate pentru cel de lângă noi, a antreprenorului care asigură locuri de muncă și susține la rândul său o linie de producție a materiei prime pe care o procesează pentru a ajunge o experiență culinară a clientului. Astfel, mergem împreună mai departe” a completat Cosmin Măgureanu.

Lista completă de restaurante din București este disponibilă aici, în timp ce lista restaurantelor participante din Brașov este disponibilă aici. Listele sunt actualizate în timp real cu restaurante care vor să fie parte din ialoc Fest.

Un eveniment organizat de ialoc.ro, curatoriat de Zile și Nopți și savurat de Kiss FM.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută