Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2020
Lifestyle / Fashion

Masca Angelinei Jolie, influențată de moda străzii

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Masca Angelinei Jolie, influențată de moda străzii Share Masca Angelinei Jolie, influențată de moda străzii


Actrița a fost văzută purtând unul dintre cele mai cunoscute branduri în materie de îmbrăcăminte casual, în timp ce era la cumpărături cu fiul său.

Angelina Jolie este de obicei admirată pentru ținutele sale de zi cu zi elegante și pentru glamourul clasic în stil Old Hollywood pe covorul roșu, dar se pare că timpul petrecutîn carantină cu copiii săi adolescenți au transformat-o într-o tipă super cool. Jolie a fost fotografiată la shopping cu fiul ei Knox, în vârstă de 12 ani, în ținute asortatealb-negru în Los Feliz, California. Knox purta o mască chirurgicală albastră, tricou Godzilla negru, blugi și adidași, în timp ce mama sa a ales să poarte o rochie maxi de culoare neagră, sandale negre cu toc jos, și o geantă neagră de tip ”tote bag” și o mască Off-White ‘Black Arrows Mask’ în valoare de 105 $ – sold out pe site.

Masca Angelinei Jolie, influențată de moda străzii

Alegerea măștii nu este întâmplătoare, pentru că profitul obținut din vânzarea măștilor de protecție Off-White va fi donat organizațiilor implicate în eforturilor de limitare a efectelor COVID-19.

Din păcate, deși masca înseamnă un viitor ajutor pentru persoanele afectate, aceasta nu o ajută neapărat Jolie să se protejeze de virus. Vânzătorii de măști din bumbac 100% sunt obligați să precizeze că ele „nu reprezintă un înlocuitor potrivit pentru echipamentele de protecție personală”, adăugând că „purtarea acestora nu prezintă niciun fel de efecte medicale sau de protecție benefice.”

Cu toate că masca Off-White nu oferă protecție în pandemie, aceasta compensează cu siguranță în ceea ce privește aspectul.

  • Sursa: Vanityfair, Articol de Emily Kirkpartick, traducere redacția Zile și Nopți Brașov
  • Foto: Dailymail, Articol de George Stark
  • Foto cover: Vanityfair, Articol de Emily Kirkpartick

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută