Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2020
Lifestyle / Fashion Viața Orașului

Pălăriile Nita Sao vin la Sun Plaza

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Pălăriile Nita Sao vin la Sun Plaza Share Pălăriile Nita Sao vin la Sun Plaza


Expoziția de pălării Nita Sao va include piese asemeni celor create pentru Casa Regală.

În cadrul Pop Up Store, designerul român Ana Istodorescu va oferi consiliere vestimentară și sfaturi despre cum poate fi inclusă pălăria într-o ținută

Sun Plaza invită bucureștenii într-o călătorie în fascinanta lume plină de eleganță și inspirație a pălăriilor Nita Sao, semnate de designerul român Ana Istodorescu. Zeci de piese statement, asemeni celor create de designer pentru evenimentele Casei Regale, vor fi expuse în perioada 7 – 16 august, în centrul comercial.

Pălării cu forme atipice sau cu boruri mari, accesorizate cu flori realizate manual, cristale sau voalete, cu aer vintage, statement sau urmând un stil minimalist vor putea fi admirate în Sun Plaza, la parter, și promit să aducă inspirație și stil prin detalii elegante.

De asemenea, în perioada 1 – 31 august, la etaj, va fi amenajat și un Pop up Store Nita Sao cu pălării și ținute handmade, pe care vizitatorii centrului comercial le pot achiziționa. În magazin, vizitatorii Sun Plaza pot beneficia de ședințe de consiliere vestimentară personalizată cu Ana Istodorescu, acestea desfășurându-se zilnic, în perioada 7-16 august, pe durata expoziției, în intervalul 18:00-20:00, în baza unei programări prealabile.

PopUp Store-ul Nita Sao din Sun Plaza este deschis publicului de luni până vineri de la 12:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică de la 10:00 – 22:00.

Ana Istodorescu este un designer român cunoscut prin creațiile unice, originalitate și curajul de a readuce pălăria în garderoba femeii moderne.

Universul creativ al Anei Istodorescu cuprinde colecții deosebite, realizate manual, cu multă atenție la fiecare detaliu.

Pălăriile Nita Sao vin la Sun Plaza

În 2019, Ana Istodorescu a devenit ambasador al talentului designerilor români, reprezentând țara la cea mai mare expoziție de pălării din lume, The Great Hat Exhibition, organizată la Londra. Creația sa, „100 de Bujori Românești”, un tribut adus celor 100 de ani de România modernă, a putut fi admirată alături de alte 200 de creații ale modiștilor din întreaga lume.

Despre Sun Plaza

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a incheiat in 2018 cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.

Mai multe detalii găsiți pe www.sun-plaza.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.