Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2020
Eat & Drink

Bagatelle, restaurantul brașovean unde oamenii cu bun gust se întâlnesc

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bagatelle, restaurantul brașovean unde oamenii cu bun gust se întâlnesc Share Bagatelle, restaurantul brașovean unde oamenii cu bun gust se întâlnesc


Aflat pe strada Șirul Livezii 2A din Brașov, restaurantul Bagatelle este locul în care oamenii cu bun gust se întâlnesc pentru a degusta un preparat realizat de profesioniști în timp ce socializează și ascultă muzică de calitate.

Povestea restaurantului Bagatelle a început la sfârșitul lunii februarie, chiar înainte de pandemia de coronavirus. „Nu ne gândeam că o să fim implicați într-o astfel de poveste în care tot globul pământesc a ajuns să fie dat peste cap. O lună și jumătate am stat în sah, însă dacă am intrat în joc am decis să jucăm până la capăt. Noi avem un specific franțuzesc care înclină spre internațional, axându-ne pe fine dining, întrucât oferim preparate potrivite pentru mic dejun, prânz și cină. Ne dorim foarte mult să organizăm la un moment dat o petrecere de deschidere, însă lucrul acesta depine de cum anume va evolua situația actuală. Stați cu ochii pe pagina noastră de Facebook ca să fiți la curent cu fiecare eveniment pe care îl vom organiza în viitor”, povestește Robert.

Bagatelle

Munca în echipă, cel mai important lucru într-un restaurant

În acest domeniu munca în echipă este cel mai important lucru, fiecare persoană din staff realizându-și meseria cu maximă dăruire. „Avem un bucătar chef care are o experiență de peste 10 ani în bucătărie și a lucrat doar în restaurante de 5 stele. El răspunde de fiecare farfurie în parte, iar preparatele nu necesită niciun fel de condiment, ele fiind asezonate și având un gust final extraordinar. Totodată, ospătarii noștri sunt gazdele locației și dorința lor este să mulțumească fiecare client în parte. Bucătăria, barul și servirea sunt aspecte foarte importante care nu ar putea funcționa individual și contribuie la întreaga experiență pe care o au oaspeții”, afirmă Robert.

Bagatelle

Seri tematice cu muzică live

Restaurantul Bagatelle are un cocktail bar care oferă băuturi unice pentru toate gusturile și bugetele clienților. „Avem colegi cu experiență vastă în domeniu, mai ales pe partea de mixologie a preparatelor. Suntem siguri că orice client va fi încântat de întreaga gamă de produse pe care o oferim. Din acest motiv vineri și sâmbătă vom avea program până la ora 2:00 AM, pentru ca lumea să se poată destinde după cină și să asculte muzică de calitate în timp ce savurează un cocktail realizat de profesioniști. Totodată, vom avea seri tematice cu muzică live”, susține Robert.

Bagatelle

Restaurantul oferă totodată o gamă vastă de băuturi dintre care clienții pot alege. „Cafeaua noastră este organică, iar fresh-urile, smoothie-urile și ceaiurile noastre sunt 100% naturale, deoarece noi încurajăm oamenii să aibă o alimentație cât mai sănătoasă. În ceea ce privește răcoritoarele, aceștia pot alege dintre Coca-Cola, Sprite și Fanta. De asemenea, avem o colecție frumoasă de vinuri românești, întrucât colaborăm cu cea mai îndrăgită cramă din fiecare regiune a țării”, afirmă Robert.

Bagatelle

Susțin furnizorii locali

Pentru ca oaspeții să aibă parte de cea mai bună experiență culinară, Bagatelle lucrează cu furnizori locali, toate preparatele din meniu fiind făcute în locație. „Am încercat să mulțumim pe toată lumea, întrucât avem mâncăruri fine precum Foie gras sau cotlet de berbecuț, dar și paste făcute integral aici și un homemade burger extraordinar. Depunem un efort foarte mare pentru ca toate preparatele să fie produse în locație, inclusiv pâinea. Orice client care apreciază o mâncare 100% calitativă ar trebui să ne treacă pragul și sigur va fi încântat de această experiență”, încheie Robert.

Bagatelle

Pentru ca oaspeții restaurantului Bagatelle să fie siguri că se vor bucura de tot ce are locația de oferit, aceștia pot face o rezervare la numărul de telefon 0770.111.777 sau online pe site-ul oficial www.bagatelle.ro, unde pot alege data, numărul de persoane și ora la care doresc să iasă în oraș.

  • Articol scris de Bianca Ivașcu 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută