Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/07/2020
Eat & Drink Viața Orașului

Gelateria EIS[kalt] – înghețată artizanală, 100% naturală EIS[kalt] te răsplătește !!!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gelateria EIS[kalt] – înghețată artizanală, 100% naturală EIS[kalt] te răsplătește !!! Share Gelateria EIS[kalt] – înghețată artizanală, 100% naturală EIS[kalt] te răsplătește !!!


În semn de mulțumire, EIS[kalt] răsplătește loialitatea și formează o comunitate de oameni faini! Cumpăra înghețată, completează fluturașul din locație, și EIS[kalt] îți face cinste!

Gelateria EIS[kalt] – înghețată artizanală, 100% naturală EIS[kalt] te răsplătește !!!

Noi am fost deja la ei și ne-au convins. EIS[kalt] folosește doar ingrediente 100% naturale, fără premixuri, fără emulgatori, fără coloranți. Diferența se poate observa foarte ușor, in textură, in culoare, in aspect, in gust. Noi spunem că EIS[kalt] sunt singurii care pot dovedi că înghețata lor este naturală. Din acest motiv, și nu numai, foarte multe sortimente se regăsesc doar la această gelaterie. Pentru că nu sunt condiționați de premixuri, înghețata lor e unică, e originală, e artizanală, e 100% naturală.

Înghețată din orice

EIS[kalt] face înghețată din orice, dacă e posibil. Câteva exemple: înghețată cu colivă, cu mămăligă, cu bere, cu mici, cu piper, cu cuișoare, cu vin (alb sau roșu), cu prosecco, cu curry, prosciutto con melone, vișinată și câte și mai câte …. Până acum au făcut in jur de 130 de sortimente … Poți veni chiar și tu cu propuneri!! Ei sunt mereu deschiși și țin cont de sugestiile voastre!

Doar 5 lei pentru o cupă EIS[kalt] 

Gelateria EIS[kalt] – înghețată artizanală, 100% naturală EIS[kalt] te răsplătește !!!

O cupă costă doar 5 lei, un preț infim, dacă ne raportăm la calitatea ingredientelor folosite. Pe ei ii găsiți in Piața Sfatului, nr. 3, între KFC si Biserica Ortodoxa.

Deși au doar 2 ani pe piața brașoveană (nici aceia împliniți), lumea spune că, într-adevăr, înghețata lor e altfel. Dați o fugă să vă convingeți și voi! Noi ne-am convins și îi recomandăm cu mare plăcere și încredere!

Acum puteți cumpăra la pachet și caserole de 500g – 4 sortimente (40 lei) și 1kg – 5 sortimente (75 lei).

Îi găsiți pe Facebook sau Instagram, pentru întrebări, iar în Piața Sfatului 3, între orele 10.30 – 22.00 L-D.

Eis Kalt

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.