Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2020
Eat & Drink

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Care este cel mai bun restaurant din Timişoara? Share Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?


La începutul anului, pe site-ul www.zilesinopti.ro, s-a desfășurat sondajul online TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI. Răspunsurile voastre au fost contabilizate și rezultatele sunt acum disponibile online la adresa www.top10.zilesinopti.ro

Iată care au fost RESTAURANTELE anului 2019 în Timișoara, conform răspunsurilor voastre:

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

LA CALUL ALB

Situat în centrul istoric al orașului Timișoara, restaurantul nostru este cadrul unde, ingredientele locale proaspete, creativitatea personalului și arhitectura farfuriei se află  într-o simbioză perfectă. Echipa restaurantului La Calul Alb se identifică prin următoarele elemente definitorii: profesionalismul, dedicaţia și dragostea pentru gastronomie și ingrediente de calitate. Rezultatul muncii noastre este o bucătărie ce îmbină savoarea preparatelor din diverse zone ale Banatului, cu accentele bucătăriei contemporane, ce susţine un stil de viaţă sănătos. Abordarea bucătăriei este una modernă, liberă, creativă, cu ingrediente de calitate atent selecţionate de la furnizorii noștri. Nu știm sigur dacă numele casei La Calul Alb vine de la calul de pe care a descălecat în Timișoara prinţul Eugeniu de Savoya, dar suntem convinși că marele general își potcovea aici caii și tot aici le confecţiona harnașamentele.

LA CALUL ALB

foto ©: LA CALUL ALB

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

VINTO

…un loc în care ne propunem să călătorim prin fascinanta lume a vinului alături de o experienţă culinară de neuitat.

Inspiraţi de natură şi de vin, am ales să desenăm acest loc cu materiale naturale, dar mai mult, să gătim în tandem cu cele 4 anotimpuri şi inspiraţi de cultura culinară a regiunilor viticole.

VINTO

foto ©: VINTO

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

ARGENTINIAN STEAKHOUSE

Argentinian Steakhouse este singurul restaurant argentinian din vestul țării și face parte din grupul Del Corso, care a fost înființat în anul 2013 prin deschiderea restaurantului cu specific italian Locanda del Corso, situat în zona pietonală din Piața Unirii, câștigându-și un renume național, ca fiind un restaurant de top al orașului. În 2015 am deschis restaurantul tradițional românesc – Berăria 700, situat în vechea cetate din Piața 700, fiind localul preferat al gurmanzilor și perfect pentru amatorii de evenimente.

ARGENTINIAN STEAKHOUSE

foto ©: ARGENTINIAN STEAKHOUSE

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

VINERI 15

Vineri 15 este restaurantul-terasă care vine să completeze perfect experiența oferită de vizitarea Centrului Timișoarei. Varietatea meniului face din Vineri 15 o destinație prietenoasă. Fiecare zi și seară au specificul și farmecul lor, însă atmoasfera acestora este întotdeauna cea care te duce cu gândul la cea mai relaxantă zi, ziua de VINERI. Evenimentele organizate animează malul Begăi și fac din terasa generoasă spațiul bunei dispoziții, atât pentru timișoreni, cât și pentru turiști.

 VINERI 15

foto ©: VINERI 15

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

SKY

Sky Restaurant oprește nevoia de a închide ochii, atunci când vrei să evadezi din realitate. Ți-am așezat scaunul adierilor plăcute, pentru a-ți opri alunecarea și pentru a te urca aproape de stele, la fel de proaspete chiar și în mijlocul zilei, în farfurii pline de gust.

Acoperim mesele cu o foaie subțire de aburi, care pregătește legumele de sezon, crescute de agricultori locali. O foaie care, în cuptoare speciale, arde de nerăbdare să întâlnească acea carne fragedă și suculentă, preparată după rețete italienești, la care știm că deja poftești. Meniul nostru este o fereastră largă, cu vedere clară către dorințele tale culinare.

Îndrăznim să îți promitem sentimentul eliberator pe care ți-l acorzi de fiecare dată când te întorci spre tine, atunci când îți răspunzi capriciilor. Facem firești senzațiile pe care, de cele mai multe ori, nici nu le aștepți. Sky Restaurant – Breathtaking Food!

 SKY

foto ©: SKY

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

LA RIVIERA

Dacă te lași purtat de recomandările celor din jur sau de impulsul curiozității de a intra în restaurant, vei rămâne plăcut impresionat de culoarea, eleganța si finețea locului. Printre buteliile cu vin și recomandări, încercă să te lași ademenit către sufletul acestui colț cu iz mediteraneean, care se regăsește în preparatele Bucatarului Șef – Sorin Ienciu.

 LA RIVIERA

foto ©: LA RIVIERA

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

LITTLE HANOI

Din Hanoi, capitala Vietnamului până în Timișoara e drum lung. Binh Minh l-a străbătut și alături de soțul ei din România și-a îndeplinit visul de a-i încânta și pe alții cu gusturile tradiționale din bucătăria sud-est asiatică. Vă invităm să vă bucurați alături de familie și de cei dragi de pachețele de primăvară, pho – supa autentică vietnameză,  rața crocantă cu legume pentru arome savuroase sau o mulțime de alte feluri principale gătite atent și cu multă savoare. Experiența gusturilor asiatice vă va trezi simțurile în cel mai placut mod cu putință!

 LITTLE HANOI

foto ©: LITTLE HANOI

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

MERLOT

Atunci când ne veți vizita veți fi întâmpinați de o ambianță elegantă, cu mult bun gust și atenție la detalii. Meniul este de inspirație mediteraneană, conținând preparate ale bucătăriei Italiene și Franceze. Toate ingredientele au fost atent alese deoarece ne-am dorit numai materii prime proaspete și de o calitate foarte buna. Pastele, sosurile, siropurile, dulciurile, toate sunt facute “în casă” și fără a conține ingrediente artificiale. O listă largă de vinuri internaționale și locale, bine alcătuită, va completa un meniu de calitate cu un vin de calitate. Atmosfera este întregită de muzica live, interpretată la pian iar micile detalii cum ar fi lumânările sau florile naturale vin să completeze tabloul.

MERLOT

foto ©: MERLOT

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

SABRES

La Sabres, pregătim, cu drag și răbdare, preparate pescărești de soi, ca pentru prieteni. Și cum peștele e la loc de cinste, n-ai cum să nu te lași îmbiat de salatele noastre proaspete, împletite cu mirodenii fine și sosuri seducătoare.

SABRES

foto ©: SABRES

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

CRAFT ROOFTOP

Iată și un rooftop cu o priveliște frumoasă asupra centrului vechi din Timișoara. Zilele cu soare petrecute aici sunt memorabile. Bere bună, panoramă de poveste, dar produse atent create chiar sub ochii tăi, de la paste de casă și grătare făcute la cuptorul cu jar, până la bere și nectar de casă.

CRAFT ROOFTOP

foto ©: CRAFT ROOFTOP

….

La sondajul TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI au participat 5940 persoane. Întrebările au fost deschise, fiecare răspuns s-a contabilizat ca un vot. Topurile finale au fost stabilite prin cumularea tuturor voturilor valide exprimate. Topul a fost realizat în parteneriat cu compania de cercetare și studii de piaţă, Brandberry www.brandberry.ro

https://top10.zilesinopti.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută