Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2020
Eat & Drink / Înghețată Viața Orașului

Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO Share Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO


Mango este unul dintre fructele exotice populare. Mai este numit și ‘fructul fericirii’ datorită numeroaselor vitamine pe carele conține, dar și datorită cantității de magneziu, ce scade nivelul stresului.

Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO

Fructul de mango își dăruiește savoarea și intensitatea pentru a forma sorbetul de mango. Cremoasă, înghețata de mango este servită alături de gusturi din aceeași categorie, pe bază de fructe, dar și individual pentru a simți din plin unicitatea fructului de mango. Încearcă înghețata de MANGO de la ROYAL GELATO!

Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO

Brașovenii de la ROYAL GELATO produc înghețata din lapte bio livrat direct de la fermă, iar marea majoritate a fructelor sunt cumpărate de la producători locali. „În fiecare an ne-am schimbat imaginea în bine investind în vitrine mult mai performante și mai frumoase. În prezent, avem în Brașov două vitrine de înghețată cu 36 de gusturi.”

Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO

La gelateria de pe strada Republicii sunt oferite 36 de sortimente de înghețată, dintre care 6 vegane, 6 fără zahăr, 5 feluri de ciocolată. Royal Gelato are și cel mai mic preț pentru la înghețată artizanală, care nu a fost majorat, și a rămas la 5 lei pentru o cupă de 70 de grame.

Recomandarea Royal Gelato: înghețata de MANGO

Citește aici povestea ROYAL GELATO 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.