Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2020
Eat & Drink / Înghețată Viața Orașului

ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali Share ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali


ÎNCEPUTURI – PRIMA ZI DE VÂNZĂRI, STOCURI EPUIZATE.

La început, nu aveau propriul laborator, și chiar și prietenii lor erau sceptici în privința succesului noii afaceri. „În decembrie 2016 am desființat jumătate din atelierul de confecții și ne-am apucat să ne facem laboratorul de Gelaterie și Cofetărie, a cărui amenajare am finalizat-o în martie 2017. Între timp, am cumpărat și vitrina pentru înghețată și pe cea pentru prăjituri si am inceput să căutăm spațiu pentru deschiderea Gelateriei. Pe la jumătatea lunii martie, într-o seară, am găsit un anunț cu un spațiu de închiriat pe strada Republicii.

ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali

Ne-am dus să îl vedem, mie nu mi-a prea plăcut, dar soțul meu a zis că va măsura vitrina de înghețată, iar dacă se încadrează, îl vom închiria. A doua zi am încheiat contractul, iar din puținii bani rămași am făcut amenajările, iar pe 1 mai 2017 am deschis Royal Gelato. În prima zi, la ora 16.00, vândusem toată înghețata și nu ne venea să credem că am reușit. Văzând că avem nevoie de mai multă înghețată, am investit în utilaje mai performanțe de capacitate mai mare, iar acum avem 3 mașini de ultimă generație și o capacitate de producție uriașă, după cum a remarcat echipa de gelatieri din Italia, care ne-a vizitat laboratorul. Am renunțat la ideea de a face și prăjituri deoarece nu mai aveam timpul necesar și pentru acest lucru”, au spus reprezentanții Royal Gelato.

Anul trecut, familia Lukacs a produs înghețată pentru 5 gelaterii, respectiv cele două ale familiei, cea de pe Republicii și cea din Iris Shopping Center București unde s-au extins, dar și pentru un client din Capitală care are două gelateri în Auchan Militari și Drumul Taberei, dar și pentru un partener brașovean care deține o gelaterie la poarta Castelului Bran.

" "

36 DE GUSTURI DIFERITE

De anul trecut, brașovenii produc înghețata din lapte bio livrat direct de la fermă, iar marea majoritate a fructelor sunt cumpărate de la producători locali. „În fiecare an ne-am schimbat imaginea în bine investind în vitrine mult mai performante și mai frumoase. În prezent, avem în Brașov două vitrine de înghețată cu 36 de gusturi.

ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali

Am făcut cursuri de gelatier la Carpigiani Gelato University la Sibiu, am fost la cursuri și în Ungaria și în ianuarie am fost în Germania la cursuri la fabrica iceberg, care produce ingrediente pentru înghețată naturală premium, de unde cumpărăm marea majoritate a ingredientelor. În momentul de față, producem înghețată din ingrediente naturale fără gluten, cu lapte bio și cu fructe fără emulgatori, cum fac alte gelaterii”,

CEA MAI IEFTINĂ ÎNGHEȚATĂ ARTIZANALĂ DIN BRAȘOV

ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali

Din 15 Mai, a fost redeschisă și gelateria de pe Republicii, unde sunt oferite 36 de sortimente de înghețată, dintre care 6 vegane, 6 fără zahăr, 5 feluri de ciocolată. Royal Gelato are de altfel și cel mai mic preț pentru la înghețată artizanală, care nu a fost majorat, și a rămas la 5 lei pentru o cupă de 70 de grame.

ROYAL GELATO: înghețată artizanală din lapte bio și cu fructe de la producătorii locali

http://royalgelato.ro/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută