Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2020
Lifestyle / Fashion

Andreea Raicu lansează 7 Senses, o colecție feminină de homewear & sleepwear în ediție limitată

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Andreea Raicu lansează 7 Senses, o colecție feminină  de homewear & sleepwear în ediție limitată Share Andreea Raicu lansează 7 Senses, o colecție feminină  de homewear & sleepwear în ediție limitată


Andreea Raicu anunță lansarea 7 Senses, o colecție de haine de casă luxury în ediție limitată. Din materiale naturale, confortabile și fine, piesele vestimentare din colecție au un design feminin și minimalist, care îți pun în valoare formele și îți trezesc toate simțurile, inclusiv pe cel de-al șaptelea – cel al energiei feminine.

7 Senses nu este doar despre haine, este despre un stil de viață. Multe femei tind să neglijeze ținutele de casă, alegând să poarte… ce nu mai consideră demn de a fi purtat afară. Dar la fel de important este să ne ne îngrijim și să ne răsfățăm și atunci când suntem acasă – fie că suntem singure sau alături de partener. Grija de sine înseamnă dragoste de sine. Respectul de sine nu dispare atunci când ajungem acasă.

Andreea Raicu lansează 7 Senses, o colecție feminină de homewear & sleepwear în ediție limitată

Al șaptelea simț, pentru mine, este despre reîntoarcerea la feminitate, și acesta este motorul din spatele colecției. 7 Senses este despre atingeri, conectare, senzualitate asumată. Am creat fiecare piesă din colecție cu o singură dorință în minte: aceea de a te ajuta să te simți femeie, să te bucuri de tot ce ești și de tot ce poți fi. 7 Senses îți atinge corpul și spiritul, îți conferă o relaxare sofisticată de care să te bucuri în fiecare zi.” – Andreea Raicu

Cuvintele de ordine sunt confort, stil și feminitate, iar colecția cuprinde o varietate de piese senzuale și versatile, ce pot fi cu ușurință purtate și în ținute de zi: rochii de mai multe lungimi și stiluri, topuri cu bretele subțiri, cămăși, salopete și pantaloni scurți și lungi. Toate piesele sunt realizate din materiale 100% naturale, care lasă pielea să respire și se așează perfect pe formele feminine, indiferent de tipul de siluetă.

Iar pentru ca 7 Senses este în mod fundamental și esențial despre reîntoarcerea la feminitate, Andreea Raicu a pregătit și o serie de 7 meditații ghidate – gratuite la achiziționarea produselor din colecție – menite să ajute femeile să se reconecteze la energia lor feminină, să-și îmbunătățească relația cu partenerul și să se bucure mai mult de ele și de momentele de relaxare acasă.

”Feminitatea nu este doar despre ce alegem să purtăm, ci mai ales despre cum ne simțim în interior. În esență, nu contează în ce ești îmbrăcată dacă nu te simți bine cu tine, în pielea ta. Prin meditație, devii prezent, îți creezi spațiu și te reconectezi la propriul corp, la ceea ce simți, la emoțiile tale. Când ești prezent, afli ce nevoi ai, ce-ți dorești, și astfel devii mai echilibrat, mai împăcat, mai fericit.” – Andreea Raicu

Toate piesele din colecție – dar și meditațiile – sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro

Andreea Raicu

Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, Andreea își folosește abilitătile și talentele acumulate conducând și crescând un business online și offline în jurul valorilor sale. Andreea Raicu este un promotor al unul stil de viață sănătos, dezvoltând un business în jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a ținut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness și ține conferinte despre viața trăită în echilibru. Este autoare a unei cărți de gătit, Mănâncă și arată bine, iar anul trecut a lansat cartea Descoperă-te, publicată de editura Curtea Veche. A urmat cursuri în urma cărora s-a specializat ca facilitator de meditații și Mindfulness și anul trecut a absolvit o școală în urma căreia a devenit Holistic Counselor. În 2019 a lansat, în colaborare cu Rupda, primul program de meditații ghidate din țară.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută