Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2020
Viața Orașului

Kruhnen Musik Halle | Despre evenimente & situația biletelor achiziționate

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Kruhnen Musik Halle  | Despre evenimente & situația biletelor achiziționate Share Kruhnen Musik Halle  | Despre evenimente & situația biletelor achiziționate


Dragi prieteni,

Pe perioada stării de alertă și până la noi informații, suntem nevoiți să ne supunem restricţiilor și condițiilor impuse de autorități referitoare la activitate și evenimente în cluburi.

Am învestit în amenajarea clubului pentru ca voi să aveți o experiență unică la noi și abia așteptăm să redeschidem. Sperăm să ne revedem cât mai repede posibil.

Vrem să reprogramăm toate evenimentele cât mai repede, în condițiile in care legea ne permite. Biletele pe care le-ați cumpărat vor rămâne valabile și pe măsură ce se vor confirma noile date, acestea vor aparea pe pagina de Facebook a clubului.

Kruhnen Musik Halle | Despre evenimente & situația biletelor achiziționate

Iată care este hotărârea autorităților cu privire la evenimente:

OUG nr. 70/2020 – reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2

  1. Măsuri în vederea sprijinirii industriei evenimentelor culturale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2
    Art. 32. — (1) 
    b) în cazul anulării evenimentului sau în cazul imposibilității folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului, participantul va primi un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament detaliat comunicat de către organizator.

Ca atare, în cazul în care știți sigur de pe acum că nu mai doriți să vă vedeți artiștii preferați, există varianta de schimbare a biletului într-un voucher valoric pe care puteți să îl folosiți pentru consumație sau la alte evenimente ale clubului. Pentru aceasta, dacă aveți biletul cumpărat online de pe iabilet.ro, puteți accesa www.iabilet.ro/retur pentru a vă primi voucherul. Dacă întâmpinați probleme, puteți contacta direct procesatorul de bilete la contact@iabilet.ro.

Dacă ați cumpărat biletul direct de la Club Rockstadt, puteți să vă adresați personalului barului pentru preschimbarea valorii biletului într-un card valoric pe care îl puteți folosi pentru consumație sau alte evenimente. Ora de deschidere a clubului Rockstadt este 16:00 de luni până joi și 17:00 de vineri până duminică.

Dacă aveți orice alte întrebări, ne puteți contacta pe e-mail office@kruhnenmusikhalle.ro.

Vă mulțumim și vă vom ține la curent cu reprogramarea tuturor evenimentelor.

Echipa Kruhnen Musik Halle

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută