Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2020
Eat & Drink / Drink Viața Orașului / Horeca

4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă Share 4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă


E dovedit științific că lumea tinde să consume mai mult alcool în autoizolare, așa că nu e cazul să te simți vinovat pentru că (poate) ai făcut exces în această perioadă și ai strâns în casă prea multe sticle goale de bere și vin.

În schimb, poate ar fi cazul să te simți vinovat că n-ai încercat și un cocktail și te-ai limitat la opțiunile evidente. Mai e timp să îndrepți treaba asta, așa că iată 4 locuri de unde poți comanda cocktailuri la tine acasă – sper că ai umbreluțe, gheață și alte accesorii:

Oficiul 1

4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă

Oficiul 1 trece drept unul dintre puținele localuri speakeasy din București, poate de aia nici nu știai de el. Oricum e un loc care experimentează mult cu cocktailurile și are în meniu niște preparate spectaculoase. Ține-l minte pentru când se mai relaxează treaba cu pandemia, dar până atunci poți să comanzi acasă câteva dintre cocktailurile de aici. De ce nu?

Facebook: facebook.com/oficiul1

Fix Me a Drink

4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă

Fix Me a Drink s-a adaptat situației imediat și a început să livreze cocktailuri la sticlă încă de la începutul stării de urgență. Băieții și fetele de aici vin, ca de obicei, cu opțiuni cu adevărat interesante. De exemplu, cum îți sună treaba asta: Bloody Mary infuzat cu ciuperci sălbatice? Vezi toată oferta lor pe pagina de Facebook.

Facebook: facebook.com/fixmeadrink/        

Frizzante Ride

4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă

Și cei de la Frizzante Ride s-au văzut nevoiți să se adapteze situației și să mai lase bicicletele cu prosecco în garaj pentru o perioadă. În schimb, cât sunt în stand-by cu evenimentele live, oferă dornicilor acele prosecco cocktails pentru care sunt atât de căutați la toate evenimentele la care participă, fie că e vorba de nunți sau festivaluri precum BurgerFest sau Wine and Street Food Festival. Așadar, acum poți comanda de la ei sticle cu Aperol Spritz, Bellini, Mimosa sau Kir Royale la prețuri mai mult decât avantajoase.

Facebook: facebook.com/frizzanteride

Shooteria

4 baruri din București care-ți livrează cocktailuri acasă

Cei de la Shooteria îți demonstrează că și shoot-urile pot veni la litru și că esențele tari nu stau neapărat în sticle (sau pahare) mici. În mod evident, odată ce le primești prin delivery, depinde de tine cum le bei: regulamentar, la pahar mic, sau la halbă, în regim de improvizație. Oferta lor este una cât se poate de generoasă și familiară pentru cei care le-au trecut pragul: Lacrimi de Unicorn, Sour Veta, Sour Nina, Down Town și altele. Dacă ești cuminte, primești și păhărel de shot la comanda unei sticle.

Facebook: facebook.com/shoteria.bucuresti/

Material realizat de GRUIA DRAGOMIR

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.