Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/05/2020
Eat & Drink

5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai Share 5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai


Anul ăsta am făcut Paștele în izolare, dar au existat restaurante care au venit în ajutorul celor care n-au avut cum să pregătească masa pentru sărbătorile Pascale, cu meniuri care compuse din lucruri bune.

La fel se întâmplă și acum, de 1 Mai.

Cu toții ne-am dori să fim la mare sau măcar la un grătar cu prietenii. Din păcate, nu se poate… Dar măcar ne putem bucura de o masă bună, pregătită de oameni care se pricep la treaba asta.
Așadar, iată 5 locuri de unde poți să comanzi masa de 1 Mai:   

Moșia Corbeanca

5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai

 

Moșia Corbeanca este un loc superb, la o aruncătură de băț de București. Din păcate, anul acest 1 Mai nu poate fi făcut la iarba verde de acolo, dar te poți bucura de meniul tipic românesc pregătit la Moșia Corbeanca pentru această sărbătoare muncitorească, cu ciorbă de burtă, iahnie de fasole, mici, cârnați, pastramă de berbecuț, beri artizanale și vinuri bune.

Facebook: facebook.com/MosiaCorbeanca

Livrare prin: sistem propriu, pentru comenzi, poți să le scrii un mesaj privat pe Facebook sau pe mail la contact@mosiacorbeanca.ro, sau să suni la 0748.020.041

 

Kane

5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai

Cei de la Kane, în frunte cu chef Cătălin Bejenariu, îți propun un „picnic de 1 Mai la tine acasă” cu un meniu structurat în variante pentru una, două sau patru persoane, iar pachetele vin și cu mici cadouri. „Fie că petreci 1 Mai singur, în cuplu, în familie sau cu prietenii pe zoom, echipa Kané ți-a pregătit un meniu original de sarbătoare. Din partea casei vei primi un suc natural de mere și bere artizanală”, spuneCătălin Bejenariu. În meniu se regăsesc chestii bune precum: pate de pește afumat, leurdă murată, ruladă din piept de porc, piure de țelină, panna cotta cu ciocolată albă și multe altele.

Facebook: facebook.com/KaneNewRomanian

Livrare prin: ialoc.ro, Uber Eats, pentru comenzi corporate hello@kane-restaurant.com

 

MEATic

 5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai

Tot un picnic în sufragerie ne propune și chef Adrian Hădean, care a pregătit la al său MEATic o serie de preparate gătite la slow cook și afumate. De exemplu, meniul său de 1 Mai are „porcării” care-ți lasă gura apă, și al căror miros divin îl poți simți în timp ce le citești cu voce tare denumirile: ruladă cu șoric crocant, coaste de porc la grătar sau un pachet cu cârnați de toate felurile ce abia așteaptă să fie aruncați deasupra unor cărbuni încinși.

Facebook: facebook.com/meaticbyadihadean

Livrare prin: sistem propriu, de pe hadeancatering.ro/shop/

 

Voila

 5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai

La Voila, Radu Dumitrescu și Mihai Toader de la FRAGMENTE au pregătit niște kit-uri de mici numai bune de încercat de acest 1 Mai. De exemplu, ai posibilitatea de a încerca mici din carne de berbecuț, mici din pește sau chiari mici vegetarieni. „Fiecare set de mici va veni la pachet cu următoarele: kit de instalare, aici după necesități, vă trebuie acasă cuptor sau tigaie și garnitură, tot după necesități și la alegere: cartofi noi, mâncărică de urzici, piure de hrean, 10 ron fiecare. Muștarul Maille e din partea noastră”, spun cei doi bucătari, pe pagina evenimentului. Mai sunt acolo și alte nebunii care pot fi comandate pentru 1 Mai. 

Facebook: facebook.com/Voilalebistrot

Livrare prin: Uber cu pick up sau ridicare personală

Blid

 5 restaurante care-ți livrează masa de 1 Mai

Ok, dacă toate restaurantele de până acum mergeau pe mici, cârnați, porc, cei de la Blid – Locantă românească au decis să-ți propună un „picnic moldovenesc în livingurile bucureștene”. Pentru 1 Mai, Vasi Nicolae a pregătit un meniu care e compus din preparate pe bază de mălai: alivanca sărată, mămăligă în pături, dar și alivanca dulce – explicațiile le găsiți pe pagina de Facebook a restaurantului. Desigur, asta nu înseamnă că nu vă puteți întinde pofta și spre niște piept de porc copt încet cu cartofi și usturoi verde sau chefal cu sparanghel românesc și emulsie de mărar cu lămâie sau alte nebunii din meniul online de la Blid.

Facebook: facebook.com/blidrestaurant

Livrare prin: sistem propriu, comenzile se fac online sau la 0783.145.497

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.