Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/04/2020
Eat & Drink

Grătarul de 1 mai se mută live pe Facebook, la un restaurant din Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Grătarul de 1 mai se mută live pe Facebook, la un restaurant din Brașov Share Grătarul de 1 mai se mută live pe Facebook, la un restaurant din Brașov


 

Un restaurant din Brașov încurajează brașovenii să stea acasă, anul acesta, de 1 Mai prin campania #1mai_izolat_ca_altul. Pentru a nu pierde gustul grătarului de 1 Mai, dar și atmosfera acestuia, restaurantul brașovean cu specific românesc din Triaj a venit cu ideea inedită de a organiza grătarul de 1 Mai, live pe Facebook. Acesta va avea loc în perioada 1-3 mai 2020, de la ora 11:00 la ora 12:00.

Spectatorii evenimentului „Grătarul de 1 Mai, live pe Facebook“ vor putea viziona live pe pagina de Facebook Restaurant Casa Brașoveană, cum se prepară mâncarea, se vor distra pe muzică de petrecere și vor interacționa cu echipa restaurantului. „Meniul 1 Mai“ a fost pus la dispoziția publicului, pe Facebook, iar cei interesați pot comanda preparate făcute la grătar, pe jar de lemne și nu numai, acestea urmând să fie livrate la domiciliu. Comenzile pentru 1 Mai se fac până joi, 30 aprilie 2020, la ora 20:00. Livrarea se va face între orele 13:00 și 15:00.

Tradiție adaptată pe Facebook

Grătarul de 1 Mai Muncitoresc a devenit o tradiție pentru români, însă anul acesta din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a proteja populația împotriva infectării cu COVID-19, acesta nu mai poate fi pus în practică. Cu toate acestea, pentru ca tradiția să meargă mai departe, Restaurantul Casa Brașoveană a găsit soluția de a organiza grătarul de 1 mai, live pe Facebook, astfel încât cetățenii să se bucure de această sărbătoare în siguranță, fiecare din propriul domiciliu. „Trebuie să fim alături de brașovenii noștri în orice moment. Înțelegem cât de mult înseamnă pentru toți românii 1 Mai, cu toate acestea trebuie să respectăm regurile impuse de autorități pentru sănătatea noastră, a tuturor. Nu dorim să pierdem tradiția și plăcerea de a sărbători 1 Mai Muncitoresc, astfel că anul acesta vom organiza Grătarul de 1 Mai, live pe Facebook, din curtea restaurantului, unde ne vom distra împreună, de la distanță. Vom prepara tradiționalii mici la grătar, ceafă de porc, pulpe de pui dezosate la grătar și nu numai. Cei interesați pot consulta meniul nostru disponibil pe pagina noastră de Facebook“ spun reprezentanții restaurantului.

Ioana Mircea

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.