Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2020
Evenimente

Unveiled #StayHome Session 5: Charlie Fălămaș

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Unveiled #StayHome Session 5: Charlie Fălămaș Share Unveiled #StayHome Session 5: Charlie Fălămaș


Unveled.ro este o platformă românească menită să susțină artiștii independenți. Împreună cu galeria Ora0, organizează expoziții, concerte și lansări de tot felul la fiecare final de săptămână.

Unveiled #StayHome Session 5: Charlie Fălămaș

De când stăm acasă, au avut loc online concertele lui Alexu and The Voices InsideWatzzy Iuliei Heleanu și Barely Rebel.

Vineri, 17 aprilie, Charlie Fălămaș va susține un concert live transmis pe pagina lui de Facebook începând cu ora 20:00.

Unveiled #StayHome Session 5: Charlie Fălămaș

„A izbsucnit pandemia și trebuie să stăm în case. Eu, la fel ca mulți alții stau în casă zi de zi și mă gândesc, și performez singur, între pereți. Mai „ies” din când în când pe internet, mă mai filmez, mă mai înregistrez și din când în când mai și dansez – doar pentru mine, bineînțeles.

Și tot stând așa în casă, m-am gândit că n-ar strica să împărtășesc cu voi câteva frânturi din munca mea de dinainte și de după pandemie. Așa că, vineri pe la ora 20:00 o să performez live pe Facebook ceva bucăți din trei performance-uri pe care le-am creat de-a lungul ultimilor zece ani de zile. E vorba de:

– Beat Bukowski – un show după texte de Charles Bukowski

– Trenul cu 2 locomotive –  un show după poeme de Iustin Panța

– CTRL+ALT+DEL – un show după poeme scrise de 15 poeți români contemporani, de la Ion Mureșan pâna la Angela Marinescu, de la Claudiu Komartin până la Radu Vancu.

Așadar, acestea fiind spune, vineri mai pe înserat ne vedem live pe Facebook la o sesiune de impro cu texte/piese/bucăți din performance-urile mele. Va fi muzică live, va fi poezie, vom râde, vă voi povesti despre cum am lucrat la aceste spectacole, despre textele pe care le-am ales și poate vom bea și un vin, o bere sau poate un sirop de brad, fiecare după gust. Pentru că „de gustibus non est disputandum”. Ne vedem, vineri. Poate voi fi în baie, poate voi fi în hol, poate voi fi peste tot și niciunde. C-așa e-n casă zilele astea. Suntem peste tot și niciunde. Vă pup. See you LIVE on FACEBOOK!”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.