Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2020
Evenimente

Al doilea an consecutiv când Piața Mare nu găzduiește în această perioadă Târgul de Paști

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Al doilea an consecutiv când Piața Mare nu găzduiește în această perioadă Târgul de Paști Share Al doilea an consecutiv când Piața Mare nu găzduiește în această perioadă Târgul de Paști


Unul din cele mai aşteptate evenimente găzduite anual la Sibiu, Târgul de Paşti, nu mai are loc. Este al doilea an consecutiv în care Târgul de Paști din Sibiu este anulat. Dacă în acest an, evenimentul este nu are loc din cauza pandemiei de coronavirus, în 2019, Târgul de Paşti a fost anulat din cauza Summit-ului organizat în luna mai la Sibiu.

Prima ediţie a Târgului de Paşti a avut loc la Sibiu în perioada 26 martie – 6 aprilie 2010, evenimentul fiind organizat atunci pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în faţa clădirii Romtelecom.

Încă de la prima ediţie, Târgul de Paşti a reuşit să se impună în rândul evenimentelor cu profil similar organizate în ţară. De la un an la altul, numărul vizitatorilor a crescut semnificativ, ediţiile din ultimii ani ajungând la cifre record cu zeci de mii de turişti şi localnici care văd în acest eveniment unul emblematic pentru Sibiu.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută