Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/03/2020
Eat & Drink

#Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1) Share #Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)


Mâncarea aduce oamenii împreună. Propoziția aceasta are darul să mă calmeze. Că-i din cauza fripturii de pui pe care o mâncam duminică alături de ai mei, în copilărie, nu știu. Ceea ce știu însă, este că axioma asta a devenit o soluție pentru proprietarii și chefii multor restaurante din București de ceva timp, de când au apărut primele cazuri de coronavirus în România.

Însă, astăzi, activitatea restaurantelor este suspendată. 
Bucătăriile pot rămâne deschise, iar întreg segmentul HORECA este nevoit să se adapteze la noul context. Livrarea mâncării poate ajuta restaurantele să gestioneze mai ușor restrângerea activității sau chiar închiderea locației pentru o perioada nedeterminată.

Iată, aşadar, o listă cu 3 restaurante care fac delivery:

1.Balls. s-a deschis în luna mai a anului trecut și a devenit rapid unul dintre locurile cool ale Bucureștiului. La acest succes a contribuit combinația de nume (smart și cu aluzie)şi preparatul inedit în jurul căruia s-a dezvoltat localul (chifteluțele).
De asemenea, aici se filmează și emisiunea „Ușor Picant.  

Ala Dumitrache (proprietarul) : ,,Voi îmi spuneți cu ce vreți să vă aprovizionați frigiderul și cămara, iar eu vin să le livrez. Când mă voi opri eu, înseamnă că și livrările de la restaurante se vor opri și va veni momentul în care ne vom apuca fiecare de gătit acasă ce avem. Lista e imensă, începând cu marinara făcută de mine, pâine de la @miez_brutarie_artizanala și până la condimente, brânzeturi, mezeluri, conserve de toate felurile, paste, chestii mai basic sau mai fancy. ”

#Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)

Comanda minimă este 150 lei, iar banii se pot vira.
Dacă comanda se face până la ora 13.00- comanda se va onora în ziua respectivă.
Dacă comanda se va face după aceasă oră- livrarea se va face a doua zi, după prânz.

#Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)

Delivery prin: sistem propriu
Facebook: @balls.bucharest

2.J’ai Bistrot București e un bistro urban cu un meniu scurt de mâncare, meniu de prânz, variante de mic-dejun și diverse preparate gătite la evenimente speciale.
Puteți comanda mâncare din bucătăria lor în 2 feluri: Puteți suna la numărul de telefon – (031) 426 20 47 – să comandați mâncare, cafea, sau de ce nu și vin sau bere, între orele 12:00 – 21:00, cu ridicarea pachetului de la locaţie. Se recomandă plata cu cardul.

În plus, cei de aici au început parteneriatul cu Uber Eats, astfel încât să vă poată oferi mâncare bună în continuare și să o puteți savura acasă. Link: https://bit.ly/33juCmv

#Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)

Notă: În luna mai este planificată aniversarea de 7 ani de J’ai Bistrot. Revederea cu clienții va fi un eveniment în sine. Până atunci, însă, ne puteți spune ce părere aveți de meniu.

Delivery prin: sistem propriu şi UberEats 
Facebook: @Jai Bistrot București

3.Simbio. Numele vine de la „simbioză”, care în natură reprezintă cea mai pură formă de prietenie.
Acest gastropub urban foarte popular în rândul bucureștenilor a apărut mai întâi în Centrul Vechi, prin 2010, ca un vis transformat în realitate a două prietene foarte bune. Simbio este locul pe care te poți baza și în ceea ce privește catering-ul.
De două săptămăi, toate preparatele voastre preferate, cum ar fi Asian Beef Salad, se pot comanda. Îi găsiți pe #UberEats și Glovo, zilnic, între 11:00-21:30.

 #Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)

Obrăjori de vită la cuptor, piure de cartofi cu usturoi copt, morcov, hrean și praf de sfeclă coaptă? Dacă vreți să vă răsfățați în această seară, puteți selecta meniul de cină în aplicația #UberEats. Comenzile pentru cină pot fi făcute în intervalul 17.00-21.30.

#Delivery | Ce fac restaurantele cât noi #stămacasă (Partea 1)

Delivery prin: #UberEats și Glovo
Facebook: @SimbioKitchenBar

Aruncaţi un ochi prin listă şi susţineţi afacerile locale

Anna Antal

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută