Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2020
Eat & Drink

Grupul Sergiana | Restaurantul Ceasu’ Rău vine la tine

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Grupul Sergiana | Restaurantul Ceasu’ Rău vine la tine Share Grupul Sergiana | Restaurantul Ceasu’ Rău vine la tine


Sergiana este una dintre cele mai mari afaceri româneşti din judeţul Braşov şi produce în sistem integrat preparatele din carne. Grupul deţine propria fabrică de nutreţuri combinate, două ferme de creştere a animalelor, propriul abator, dar şi o fabrică de preparate din carne în Poiana Mărului.

Dacă data trecută am aflat că Sergiana închide Stâna Turistică, Casa Tudor, Subcetate și Sergiana Brașoveană, pe fondul pandemiei de COVID-19, și le reduce programul celorlalte restaurante, nu mai e nici un secret că mai târziu Guvernul avea să anunțe închiderea tuturor restaurantelor, cafenelelor și barurilor.

Iată, însă, ce hotărâre a luat Compania brașoveană Sergiana:

,,Dragilor, nimic nu ne-ar fi plăcut mai mult decât să vă primim cu braţele deschise şi cu Bunătăţuri pe masa întinsă. Cu toţii trebuie însă să ne adaptăm la cerinţele momentului, iar dacă putem fi de folos altora, e bine s-o facem. Pentru noi asta înseamnă să facem mâncare bună şi gustoasă, ca la mama acasă, iar noutatea e că de acum Restaurantul Ceasu’ Rău vine la Tine! – pentru că iniţiem  un nou program de livrări:

– poţi face comenzi telefonice: 0723 297 993/ 0268 476 670;

– poţi ridica preparatele comandate de la Restaurantul Ceasu’ Rău sau ţi le livrăm noi;

– poţi face plata cu cardul şi ne permitem să îţi recomandăm această modalitate;

– nu uita că poţi face şi comenzi prin platforma GLOVO!

Te rugăm să reţii că primim comenzi în intervalul 12.00 – 19.30’’

Poți consulta meniul lor chiar aici. :https://www.sergianagrup.ro/resurse/2640/2020%2003%2018%20meniu%20ceasu%20rau%20livrare%20la%20domiciliu%20cop.pdf

Prin urmare, nu vom fi privaţi de mesel bogate cu care Sergiana ne-a obișnuit!

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută