Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2020
Eat & Drink

La Strada Bistronomie | Recomandările lui Chef Farcaș

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii La Strada Bistronomie | Recomandările lui Chef Farcaș Share La Strada Bistronomie | Recomandările lui Chef Farcaș


 

Cartea de vizită a restaurantului La Strada Bistronomie este meniul, care se schimbă o dată la 6 luni ca să aibă o ofertă diversificată în funcție de sezon.

Optimizând costurile și folosind ingrediente de calitate, La Strada Bistronomie se alătură tuturor celor care vor preparate excelente și sănătoase, servite impecabil. În acest restaurant, deschis de 15 ani, veți mânca bine, indiferent de alegerea meniului, fie că alegeți garnituri sofisticate, legume atent pregătite sau deserturi.

În plus, în această ediție faceți cunoștință și cu recomandările oferite de chef Farcaș Mircea, astfel încât veți aprecia și mai mult, cu siguranță, și pe omul din spatele mâncării delicioase!

 1.Obrăjori de vită cu piure de cartofi şi rădăcinoase – 450 gr

Ca de la obrăjori la obraz, Mircea ne spune că că această bucățică de carne are nevoie de temperatură joasă și de timp îndelungat pentru a se frăgezi așa cum se cuvine și tocmai de aceea este un preparat fin și delicat pe care nu-l poți găsi oriunde.

Tot el ne spune că lângă acest preparat ar fi indicat să servim un vin roșu(sec) sau un rose.

Trebuie să vă spunem că cei de aici au podgoria lor la Tohani, VELVET WINERY, iar vinul se îmbuteliază în satul Tohani, Prahova. Numai bun de servit!

2.Ciolan de porc şi cartofi traşi în untură de raţă – 700 gr

Untura de rață îi oferă acestui preparat o aromă excelentă, iar ciolanul de porc nu conține grăsime. Aici se folosește tehnica preparării  sous vide (sub vid), care presupune gătirea la o temperatură constantă în pungă vidată, între o oră și 36 de ore.
Sunt mulți clienții care vin special pentru acest preparat!

 3.Desert- cheese cake cu jeleu din fructe de pădure – 150 gr

Este un preparat dulce, acrișor și răcoros. Chef Farcaș Mircea ne spune că este un desert ,,la rece’’, iar  în loc de biscuiți acesta folosește un sol comestibil. Ca atare, blatul are o textură puțin mai armonioasă față de celelalte astfel de deserturi.

Trebuie să știți că noi am desprins anumite trucuri și am văzut că ceea ce îi atrage pe oaspeți ține și de patrimoniul imaterial- fie că vorbim de mâncare, de muzică, atmosferă sau de spațiu ( restaurantul are o capacitate de aproximativ 50 de locuri). Poate de aceea, La Strada Bistronomie este și unul dintre cele mai vizitate restaurante family friendly unde puteți merge cu copiii.


Ne vedem aici? Poftă mare!

Articol semnat de ANNA ANTAL, redactor Zile și Nopți.

 

Newletter zn png
Newsletter-ZN-2025-300x250

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută