Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2020
Evenimente Viața Orașului

Coresi Shopping Resort împlinește jumătate de deceniu

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Coresi Shopping Resort împlinește jumătate de deceniu Share Coresi Shopping Resort împlinește jumătate de deceniu


Luna aceasta, Coresi Shopping Resort aniversează cinci ani de la apariția pe piața locală și pentru că bucuria e mai mare dacă se împarte, în weekendul 28-29 martie veți avea parte de cele mai surprinzătoare și inedite evenimente pentru întreaga familie.

Coresi Shopping Resort împlinește jumătate de deceniu

Ce au însemnat cei cinci ani în care Coresi Shopping Resort a fost prezent pe piața locală?

" "

Coresi reprezintă o promisiune îndeplinită față de brașoveni! În 2015 ne asumam realizarea celui mai  mare proiect de regenerare urbană din România. Dincolo de cifre și un spațiu comercial,  Coresi un proiect este despre pasiune și oameni!  Suntem tare mândri că în cinci ani  ne-am consolidat rolul și misiunea care ne definesc cel mai bine: partener de încredere al comunității.  Curiozitatea și motivația  de a căuta și valorifica resursele Brașovului și de a promova inițiative și oameni care sunt motoare ale schimbării ne încurajează să fim prezenți mereu în viața orașului, dincolo de limitele fizice ale centrului comercial. Au fost cinci ani intenși, cu bucurie zi de zi, în care am avut un scop bine definit: să dezvoltăm Cartier Coresi  în armonie cu orașul și regiunea și să răspundem continuu nevoilor actuale şi viitoare ale brașovenilor şi a stilului lor de viaţă.

Ce provocări ați întâmpinat și cum le-ați făcut față ?

În afara provocărilor clasice ale oricărui centru comercial ( forța de muncă calificată, aplicarea unui nivel de exigență foarte ridicat în ceea ce privește serviciile oferite), cred că principala provocare a fost de fapt cunoașterea clientului Coresi, provocare ce a devenit în timp o oportunitate pentru noi. Timp de cinci ani, am depus un efort constant pentru a ne conecta la nevoile și dorințele clienților nostri din încercarea de le oferi cea mai frumoasă experiență. Avem astăzi convingerea că am reușit să ne îndeplinim acest obiectiv și  simțim că avem în jurul nostru o comunitate în care schimbul de informații este reciproc, iar asta ne bucură cel mai mult.

Ce înseamnă calitatea pentru Coresi Shopping Resort?

Misiunea noastră este de a crea fiecărui vizitator  posibilitatea de a petrece zi de zi la Coresi de  un timp de calitate presărat cu momente surprinzătoare. Reușim să facem asta prin dezvoltarea continuă a Coresi Shopping Resort într-un hub regional de coeziune socială. În activitatea noastră de zi cu zi, este primordială experiența fiecărui vizitator care ne trece pragul.  Ne place să credem că o vizită în Coresi este similară cu una făcută unui prieten sau vecin, iar criteriile de exigență ale noastre, ca gazdă,  sunt la cele mai înalte standarde tocmai pentru a crea prietenilor noștri (peste 12 milioane doar în 2019) amintiri frumoase. Zâmbetul și atitudinea colegelor noastre de la Info Desk, spațiul verde generos de recreere (aș menționa m2), terenurile de sport exterioare, infrastuctura creată sau scena comunității, toate au la bază promisiunea noastră client.

Dar, dincolo de aspectele operaționale zilnice,, calitatea înseamnă pentru noi parteneriatele pe care le-am creat și consolidat pe parcursul a jumătate de deceniu de viață brașoveană, proiectele pe care le-am inițiat sau susținut și care au adus plus valoare comunității. Totodată, când ne referim la calitate nu putem omite rolul federator  pe care l-am jucat în ultimii 5 ani, susținând inițiative mai mici sau mai mari care vor să aducă o schimbare în bine în oraș.

La ce se pot aștepta clienții dumneavoastră în cadrul acestei aniversări?

Celebrarea a cinci de Coresi Shopping Resort va fi despre oamenii de lângă noi, cei care ne—au fost alături în acești ani.  Punem reflectoarele pe poveștile lor, cu emoții și zâmbete și pe momentele frumoase în care ne-am conectat. Credem cu tărie că #Bucuria nu are vârstă, are doar început,  iar pentru că orice aniversare este prilej de sărbătoare, promitem ca în weekendul 28-29 martie să oferim cele mai surprinzătoare distractive și inedite evenimente pentru întreaga familie.

Coresi Shopping Resort împlinește jumătate de deceniu

Care sunt așteptările pentru următorii cinci ani?

În următorii 5 ani comunitatea Coresi va continua să se dezvolte în spiritul și cu atitudinea recunoscute în Brașov! Ne propunem pentru Cartierul Coresi un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor. Obiectivul nostru este simplu: oameni bucuroși și mândri de locul în care trăiesc!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută