Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2020
Eat & Drink

5 locuri faine din Brașov unde poți bea un cappuccino bun

Bianca Ivașcu De Bianca Ivașcu
Comentarii 5 locuri faine din Brașov unde poți bea un cappuccino bun Share 5 locuri faine din Brașov unde poți bea un cappuccino bun


Știm că printre cititorii noștri se ascund și iubitori de cafea. Pentru cei cărora le place să bea un cappuccino tocmai pentru gustul plăcut și ușor pe care i-l oferă crema de lapte avem câteva recomandări. Iată 5 locuri faine din Brașov care îți vor surprinde papilele gustative. În care dintre ele ai fost până acum? 

-Home Cocktail Bar- str. Sf. Ioan 26 / 0742 222 995

După cum îi spune și numele, Home Cocktail Bar te face să te simți ca acasă în spațiul ce are un design unic și oferă o atmosferă intimă clienților. Aici poți savura liniștit un cappuccino bun, fără să te gândești că cineva stă cu ochii pe tine. Vino să lucrezi, să citești sau doar să petreci timpul împreună cu prietenii.

-Shake Coffee- str. Sf. Ioan 30

Dacă preferi locurile confortabile pline de perne moi și colorate, Shake Coffee este un local în care trebuie neapărat să îți pierzi câteva ore în timp ce bei un cappuccino gustos. Pereții galbeni parcă sunt o amintire a faptului că atmosfera caldă domnește în locație. În plus, îți poți cumpăra boabele cu care să își prepari cafeaua acasă, fix asa cum îți place ție. 

– L’etagè- str. Republicii 50/ 0745 328 328

Pentru cei mai romantici dintre noi, L’etagè este locul potrivit în care  să deguști un cappuccino într-o atmosferă deosebită cu persoana dragă. Suntem sigur că vei îndrăgi atât muzica ambientală, cât și multitudinea de cărți care acoperă pereții locației. În plus, poate ai norocul ca cineva să cânte la pian fix când vă beți voi doi cafeaua. 

– Opus 9- Piața George Enescu 9 / 0744 290 115

Situat în inima vechiului oraș Brașov, localul cochet este oricând dispus să îți ofere un cappuccino delicios. Pe lângă cafeaua aromată, te poți bucura și de o priveliște asupra Pieței George Enescu pentru a-ți imagina, pentru câteva momente, cum anume arăta orașul de la Poalele Tâmpei în perioada medievală.

– Kafe Pub- str. Poarta Schei 5/ 0726 466 466

Kafe Pub este un loc perfect pentru cei boemi cărora le plac decorațiunile vintage. În cazul în care vrei să bei un cappuccino într-un local unde să te simți ca în filmele vechi și să asculți muzică jazz, aici este locul potrivit. În plus, atmosfera caldă și persoanele nenumărate care trec pragul locației contribuie la întreg cadrul de poveste. 

Bianca Ivașcu- redactor

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.