Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2020
Viața Orașului Zile si Nopti

La date cu Zile și Nopți | Plătim jumătate din consumație

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii La date cu Zile și Nopți | Plătim jumătate din consumație Share La date cu Zile și Nopți | Plătim jumătate din consumație


Poate uneori ești tentat să crezi că voucherele și cupoanele sunt folosite pentru a vinde mai mult, însă în realitate sunt o foarte bună modalitate de a economisi niște bani.
În mod uzual, chiar și bancnotele de hârtie sunt vochere, bunuri emise de Banca Națională a României care garantează valoarea lor pe teritoriul întregii țăti.

FAST-FORWARD: Dacă verbul to vouch înseamnă a garanta, a confirma sau a gira, trebuie să știi că noi avem disponibile în stoc o mulțime, care sunt garantate în anumite condiții & perioade de valabilitate și îți oferă avantaje și acces chiar la localurile tale preferate din oraș!

…Apropo, știai că circulă un zvon care spune că suntem printre ţările europene în care se munceşte cel mai mult, atât ca durată a săptămanii de lucru (41,7 ore), cât şi că număr mediu de zile de concediu plătit?!

Dacă muncim mult, cred că ar trebui să și profităm  de puținul timp pe care-l avem. La vouchere înainte!

!!! Acum îți poți achiziționa vouchere de 50 lei cu doar 25 lei adică, știi tu, împărțim chitanța la doi.
Acestea sunt disponibile pentru locațiile tale preferate: For Sale PubDeane’s, Le Sommelier și Platinvm.

Despre For Sale Pub

La date cu Zile și Nopți | Plătim jumătate din consumație
Originalitate și calitate, bilețele pe pereți, alune care vin în șiruri nesfârșite la masă și bere bună, acestea sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute „mărci” ale locului. 

Despre Plantinvm

La date cu Zile și Nopți | Plătim jumătate din consumație

Situat in centrul dinamic al Brasovului, PLATINVM este un restaurant elegant care, prin decorul rafinat, meniul ales cu atentie la detalii și personalul amabil și profesionist va da cinei romantice sau mesei de prânz  o notă specială.

Despre Deane’s
Dacă n-ar fi existat Deane’s, Brașovul ar fi fost mult mai sărac cultural – aici găsești muzică, teatru, seri caritabile precum „cina pe întuneric” și mâncare delicioasă însoțită de bere bună. Deanes Irish Pub este și locul unde se întâlnesc expații din Brașov. Mâncare bună, meniu de pub, bere Guiness, dar și Mustața de Bere – berea artizanală făcută la Brașov.

Le Sommelier Brașov
La date cu Zile și Nopți | Plătim jumătate din consumație
Le Sommelier este locul ideal unde poți participa la degustări de vinuri, recomandate deopotrivă  pentru cunoscători și pentru cei care vor să descopere gusturile și aromele speciale ale licorii bahice.
Cum vinul și mâncarea sunt o combinație reușită, pe care nu ai avea de ce să o separi, vinurilor bune de aici li se alătură o selecție de brânzeturi fine, mâncăruri echilibrate cu specific mediteranean dar și deserturi delicoase.

Termeni și condiții ofertă:
– Aceste vouchere sunt vândute în exclusivitate de City Guide Media SRL și sunt valabile doar la For Sale Pub, Deanes Irish Pub, Le Sommelier și Platinvm,  până la data de 31 martie 2020.
– Voucherele nu pot fi revândute.
– În cazul în care valoarea consumației este mai mică de 50 lei, la aceste vouchere nu se oferă rest.
– Pentru achitarea unei note de plată se pot cumula maxim 4 vouchere.– Consumația ce depășeste valoarea voucherelor se achită direct la locație.

 Îți poți procura vouchere chiar de aici https://oferte.zilesinopti.ro/brasov/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.