Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Viața orașului | Patru lucruri de neratat în perioada 27 decembrie 2019 – 9 ianuarie 2020

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viața orașului | Patru lucruri de neratat în perioada 27 decembrie 2019 – 9 ianuarie 2020 Share Viața orașului | Patru lucruri de neratat în perioada 27 decembrie 2019 – 9 ianuarie 2020


Au mai rămas încă 5 zile de distracție maximă! Hai să facem din 2019 un an memorabil! Noi ți-am pregătit 4 evenimente pe care nu ai cum să le ratezi. 

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text

Muzică electronică, techno și experimentală

La Kruhnen Musik Halle va avea loc evenimentul Musiknacht #17 ce îi va reuni pe Mihai Pol, Dragutesku și Prichindel, în data de 28 decembrie, în intervalul orar 22:00 – 07:00. Mihai Pol este un tânăr DJ și producător originar din Brașov, care are un stil inconfundabil, fiind totodată ambasador al sound-ului românesc de techo underground. Dragutesku este un artistist care lasă sunetele să vorbească în locul său. El a simtit o conexiune cu muzica electronică încă de când era adolescent. De asemenea, Prichindel este cunoscut datorită stilului său unic și groovy, reușind să ofere de fiecare dată seturi consistente care au fost apreciate de către public. Așa că ia-ți prietenii și haideți la o seară de muzică electronică, techno și experimentală!

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, text

Concert Live

Vineri, 27 decembrie, în intervalul orar 21:00 – 00:00, la Temple Pub, Ricardo Caria va susține un concert live. Portughezul va umple scena cu sensibilitatea și jovialitatea sa, atuuri specifice unei persoane cu sânge latin. Acesta își dorește să aducă bucurie oricărei persoane și să se bucure alături de aceasta, depășindu-și limitele. Ca să îl asculte, doritorii vor trebui să plătească 35 de lei, suma reprezentând suport pentru artist.

 img

Senses

De pe 27 decembrie, începând cu ora 17:00, până pe 28 decembrie la ora 8:00, la Visssual se va aduna familia extinsă formată din Volk, Elsiel, Tudor Mi, Mateyou, Marcu Rareș și Rareș Romanov. Pentru că vrem să petrecem până târziu, fii sigur că îți aduci pantofii de dans și vii pregătit cu multă energie pozitivă. Intrarea este liberă pentru fete, iar băieții vor trebui să plătească 20 de lei pentru a li se alătura acestora.

 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Petrecere de Revelion

Întrucât că cele mai faine petreceri ies atunci când vii cu gașca veche într-un spațiu nou, te invităm pe 31 decembrie, începând cu ora 21:00, la Aftăr Stube, pentru o petrecere de neuitat. La butoane se va afla DJ Mandatory. Pentru că doritorii să aibă un 2020 cât mai efervescent, se va sărbători cu long drinks variate și colorate, Csiki Sor la draft și prosecco. Prețul unei seri inedite va ajunge la 190 de lei de persoană.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.