Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

3 motive pentru care să mergi la Winter Outlet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 motive pentru care să mergi la Winter Outlet Share 3 motive pentru care să mergi la Winter Outlet


 

 

 

Iarna se aproprie și, odată ce am văzut că a nins în Poiana Brașov, unii dintre noi am devenit mai introspectivi iar, cei mai mulți, am devenit foarte entuziaști și ne-am găsit, astfel, visând la pârtiile din Les Deux Alpes, Bad Gastein sau Zermatt. De vreme ce am decis să citim acest articol, îndrăznesc să cred că suntem deciși să practicăm cel puțin un sport de iarnă. Novice sau nu, fără ”doar și coate”, sportul intensifică metabolismul și ne ajută să ardem între 500 sau 600 de calorii într-o oră.

Orice mișcare vei alege să faci iarna aceasta, trebuie să știi că vei reduce riscul bolilor de inimă sau al infarctului. Dacă te decizi să practici schiatul, vei reuși să obții o felxibilitate mai bună a membrelor, umerilor și spatelui. Mai mult, snowboardingul este unul dintre cele mai cool sporturi de iarnă- aici folosești mușchii gambelor și pe cei ai pulpelor pentru a ghida placa. Pentru a menține direcția, folosești mușchii picioarelor, iar pentru păstrarea echilibrului trebuie să folosești mușchii abdominali.

3 motive pentru care să mergi la Winter Outlet

Achiziționarea unei perechi de schiuri și a unor clăpari rezprezintă o investiție pe termen mediu și lung, iar investiția este cu atât mai bună, cu cât raportul calitate/ preț este foarte bun. Dacă te îndoiești de alegerea echipamentelor potrivite și nu ai certitudinea calităților tehnice ale acestora, poți apela la consilierea dată de cineva profi în acest domeniu.

Locul este cel știut, Winter Outlet!

Vorbesc despre un magazin ce a luat naștere din pasiunea unor prieteni pentru sporturile de iarnă. Aveau 19 ani atunci când, dintr-o joacă sau nu, au decis să cumpere întregul lot de schiuri a unui vânzător din piață, fără să știe că vor deveni perseverenți în vânzări și își vor deschide mai târziu o afacere ce are peste 2000 de ski-uri vândute pe sezon și o creștere anuală de 30%. Astăzi, Winter Outlet mai înseamnă și Istvan, Attila, Csabi, Tamas, Teo, Zsolt, Imola, Karcsi și József. The magnificiant seven, o echipă dinamică ce-ți insuflă dragostea pentru sport și-ți emană energie prin toți porii.

1.#diferit
De ce este Winter Outlet atât de diferit?

Este singurul distribuitor de brand-uri ca Raven, Pathron, Kilpi, Sinner și Cober. 

Mai mult, magazinul a început să distribuie și produse de la Roxa și Majesty.
Tip: Roxa a devenit – din 2013- imaginea calității, a performanțelor ridicate și a fiabilității sinonime cu fraza Made in Italy. Astăzi, Roxa este un producător de clăpari de top!
Magazinul deține cel mai mare stoc pentru tot ceea ce înseamnă schiuri și clăpari. Tot acesta acoperă și secțiunea de comercializare a accesorilor și a hainelor sportive pentru bărbați, femei și copii. Pentru a evita reticența unui sportiv amator căruia echipamentele nu-i sunt foarte familiare, cei de aici oferă consultanță gratuită și suport tehnic pentru alegerea echipamentului corespunzător.

În fiecare an, în luna aprilie, cei de aici pornesc timp de 3 săpămâni la vânătoarea de produse. Nu pornesc fără un itinerariu prestabilit, iar locurile pe care se axează sunt: Austria, Italia, Germania și Franța. 

2. #gamă diversificată
Winter Outlet
trece cu brio testul sărbătorilor fără iarnă!

Da, ați auzit bine. Nu e nevoie să stăm cu ochii lipiți de geam sperând să vedem fulgii mari de zăpadă care să ne scoată din casă cu noul echipament! În acest final de an în care vegetaţia locală nu îşi mai respectă ciclul obişnuit de viaţă, oamenii cumpără surprinzător de multe trotinete free-style !
Trotineta are multiple avantaje. Modelul free-style, special creat pentru trick-uri , devine cu ușurință principalul echipament sportiv de care avem nevoie. Poate fi comparat cu ușurință cu bicicletele de oraș, rolele sau cu skateboard-urile. Având o greutate redusă, fiind practică și ușor de manevrat, utilizarea ei se învață fără mult efort.

3. #testare produse pe pârtie
Winter Outlet ne invită la testarea produselor!
Deși metereologii nu ne-au anunțat că va ninge în părțile muntoase, cei de aici vânează peticele de zăpadă și vă promit cât mai multe weekenduri pline de adrenalină! Plăcerea alunecării pe pârtie este și mai mare când este practicată prin zăpezi imaculate, pe dealuri sau pe culmi și pante mai blânde de munte, pentru că se suprapune bucuria mișcării si alunecării cu bucuria privirii

Acum câteva zile, odată cu deschiderea sezonului de schi de la Arena Platoş, Păltiniş, cei de aici au pus la dispoziție mai multe snowboarduri pentru  voi!
Stay tunned pentru a afla unde vor fi în următoarele weekenduri!

Care este programul lor de sărbători?

 3 motive pentru care să mergi la Winter Outlet

 

Cei care le calcă pragul știu de existența lor prin recomandări sau prin mediul online.

Încurajați de rezultate extrem de satisfăcătoare, cei de la Winter Outlet  vor să lanseze platforme online în țări ca Germania, Polonia, Slovacia și Cehia.

Pârtie! Venim!

Adresă: Bulevardul Brașovului 68, Săcele 505600
Număr telefon: 0753393132
www.winteroutlet.ro
www.winteroutlet.hu

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.