Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze Share Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze
Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze


Povestite în Brașov | Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze

Deane’s Irish Pub & Grill este un reper și totodată un simbol al orașului de la poalele Tâmpei. Locația se află pe cea mai circulată arteră pietonală, ajungând să fie cel mai cunoscut pub din Brașov. Aici găsești muzică, teatru, seri caritabile, precum și „cina pe întuneric”, toate însoțite de mâncare delicioasă și bere bună!

Ideea unei locații cu specific irlandez:

" "

„Povestea noastră chiar are proveniență pur irlandeză. Haydn Deane, cel care oferă și numele locației noastre, vine în 1998, ghidat de iubire, în Brașov și hotărăște să deschidă un pub în care să își oglindească originea”, a spus Ștefan Gleveșanu.

Despre motivele pentru care brașovenii, și nu numai, aleg să treacă pragul pub-ului:

„În primul rând, în momentul în care dorești să mergi într-o locație irlandeză, vii cu anumite așteptări. Ne imaginăm un local relaxat, cu muzică potrivită oricărui gust, poate chiar ceva live, și o mâncare se ce potrivește perfect cu berea rece. Dacă locația vine cu ceva în plus, este și mai bine, iar noi asta vrem să oferim.

Acel plus care să facă diferența. Turiștii vin la sigur într-un astfel de local. Orice țară, mai bine spus orice oraș, are un irish pub. Putem spune că suntem norocoși din acest punct de vedere, însă nu devenim comozi, ci încercăm mereu să ne folosim de acest avantaj și chiar să îl depășim, să aducem ceva în plus prin care să surprindem plăcut”.

Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze

Importanța evenimentelor într-un pub irlandez:

„Evenimentele fac parte din plusul pe care dorim să îl aducem locației. Considerăm că acestea sunt foarte importante în promovarea Deane’s Irish Pub & Grill, ajungând să fie chiar o marte parte din istoria pub-ului. Încercăm mereu să aducem artiști noi, să rămânem fresh și, poate, chiar să câștigăm noi clienți prin aceste evenimente, Muzica live este un aspect extrem de important într-un irish pub. Ea este cea care reușește să creeze această atmosferă intimă între public și artist. ”

Două evenimente inedite la Deane’s Irish Pub & Grill:

„Pentru că ne pregătim de sărbători, am ales să ne apropiem de acestea cu două concerte foarte dragi nouă. Sarah Vienna & Friends este un concert plin de emoție într-o atmosferă de sărbătoare, care va avea loc în data de 15 decembrie, de la ora 20:30.

Aceasta provine din Boston, însă de 7 ani este președintele unei organizații non-profit, Firm Foundations Romania (FFR), prin care ea dorește să transforme viața copiilor fără posibilități, oferindu-le educație, iubire și speranța că lucrurile se pot îmbunătăți. Sarah este și un adevărat artist, fiind cântăreață și compunând totodată piese, reușind să reflecte, cu ajutorul muzicii, povestea sa de viață.

În plus, pe data de 20 ianuarie, găzduim evenimentul Hayd Deane & His Big Band, un minunat concert cu un artist complet, al cărui nume îl poartă scena noastră. Vă așteptăm cu drag!”

Dacă Deane’s Irish Pub & Grill ar fi un lucru care se găsește în meniu:

„Este greu de spus… dar dacă trebuie să aleg, cred că o porție de Potato Skins și un Guinness proaspăt. O combinație de dulce, rece, hrănitor și Irish!”

Bianca Ivașcu,
Redactor-șef Zile și Nopți Brașov 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută