Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți | 13 – 27 decembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți | 13 – 27 decembrie Share Recomandările Zile și Nopți | 13 – 27 decembrie


Știm că în decembrie parcă nu-ți vine să mai mergi nicăieri, pentru că deja ai cheltuit o bună parte din economii pe cadouri, dar nu trebuie să renunți la micile plăceri! Noi ți-am pregătit 6 evenimente, cu prețuri diferite, ca să fim sigur că ajungi măcar la jumătate dintre ele. Unde ne vedem?

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, text

  1. Spectacol vienez

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al unsprezecelea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, în data de 16 decembrie, de la ora 19:30. Măiestria desăvârșită a artiștilor, interpretarea autentică a muzicii vieneze și interesul deosebit către public au făcut ca toate evenimentele la care aceștia au participat în țara noastră să fie, an de an, sold out, orgestra deținând de 42 de ani supremația între ansamblurile vieneze de acest gen. Prețul biletelor variază între 100-150 lei.

 Image result for omuletul de zapada visssual"

  1. Teatru pentru copii

În data de 15 decembrie, de la ora 11:00, la Visssual, cei mici vor avea ocazia să afle care este povestea unui om de zăpadă ce s-a născut din joaca unor copii. După ce se împrietenește cu câteva jucării de plus, pornesc împreună la drum spre soare, cel despre care aceștia credeau că îi poate oferi viață omului de săpadă. El are ocazia să cunoască primăvara, căldura verii și adierea vântului de toamnă, datorită unei umbrele magice care îl protejează și a companiei prietenilor săi. Spectacolul poate fi vizionat în schimbul a doar 15 lei.

 Image result for Gala de Crăciun a Operei”"

  1. Gală de Crăciun

Anul acesta, „Gala de Crăciun a Operei” va avea loc în două reprezentanții, pe 19 și 20 decembrie, de la ora 18:30, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov. Printre invitați se numără Narcisa Suciu, Mariana Anghel, Ianna Novac, grupul Distinto și Aurelian Temișan. Cel din urmă va prezenta evenimentul, împreună cu Lorand Cristian. Își dau concursul soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se află maestrul Traian Ichim, iar regia artistică este semnată de Anda Tăbăcaru. Prețul biletelor ajunge la 70 lei.

 Image result for lacul lebedelor brasov"

  1. Spectacol de balet

Unul dintre cele mai celebre spectacole de balet din toate timpurile, „Lacul lebedelor”, interpretat de o companie-fanion a legendarei școli de balet ruso-ucrainene, va putea fi vizionat la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, în data de 26 decembrie 2019, în intervalul orar 20:00 – 22:00. După o absență de 7 ani, Teatrul Academic Municipal de Operă și Balet din Kiev revine în România, în orașul de la poalele Tâmpei. Baletul în 4 acte va fi interpretat pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski. Prețul unui bilet este de 150 lei.

 Image result for mincinosul de carlo goldoni"

  1. Comedie

Piesa de teatru „Mincinosul” de Carlo Goldoni va putea fi vizionată în data de 15 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov. Această comedie în trei acte îl are în centru pe Lelio Bisognosi, mincinosul, un tânăr umblat prin lume care revine în orașul natal împreună cu servitorul său, Arlecchino. El se prezintă celor două fete ale Domnului Balanzoni drept un marchiz bogat și pretinde că este autorul serenadei pe care acestea o aud în fiecare seara. Prețul unui bilet unic este de 30 lei, în timp ce unul redus ajunge la 10 lei.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, chitară şi text

  1. Concert blues

Khalif Wailin Walter vine din Chicago, orașul blues-ului, în premieră la Brașov, în cadrul Transilvania Blues Nights, în data de 20 decembrie, în intervalul orar 21:00 – 23:00, la Rockstadt. Stilul său este un amestec de boogie blues cu elemente de funk, soul, rock și reggae. Acesta cântă la chitară de la 17 ani, dar ceea ce i-a schimbat viața a fost o lecție de chitară de jumătate de oră cu B.B. King. Biletele presale costă 65 de lei, iar cele care vor fi achiziționate în seara concertului vor ajunge la 80 lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.