Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Spectacol caritabil „Muzică de poveste” pentru elevii Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spectacol caritabil „Muzică de poveste” pentru elevii Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov Share Spectacol caritabil „Muzică de poveste” pentru elevii Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov


Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea”, în colaborare cu Liceul Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, organizează sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 17.00, la Sala PATRIA din Brașov, spectacolul caritabil „Muzică de poveste”, ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri necesară achiziționării unui pian de concert, necesar elevilor pentru a putea viza și atinge performanța artistică.

În cadrul spectacolului, elevii și profesorii liceului, împreună cu invitații speciali: soprana Maria Petcu-Catrina (Opera Brașov), interpreta de muzică populară Rodica Stan, Ansamblul „Efthymos” al Comunității Elene Brașov, Ansamblul de Dansuri Populare „Junii Săceleni” vor crea o atmosferă cu muzică și bucurie, specifică sărbătorilor de Crăciun.

Alături de aceștia, își vor da concursul: prof. asoc. dr. Claudia Șuteu, prof Mihaela Manciu, prof. Alexandra Glogojan, alături de ansamblurile: CORONA MELOS – dirijor: prof. Camelia Epure, VERSUS – condus de prof. Cristina Puia, RAPSODIA – condus de prof. Liviu Ioan Iosif și copiii soliști Eduard Ungureanu, Melani Șerban, Denisa Hulea, Adrian Ivan. Prezentatoarea evenimentului va fi realizatoarea radio, Bianca Bucă.

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului de Muzică (Str. Colonel Ion Buzoianu nr. 1), iar în seara evenimentului, pot fi achiziționate de la Sala PATRIA (în cazul în care rămân disponibile), prețul uneia fiind de 30 de lei.

Asociația de părinți PRO MUSICA „Tudor Ciortea” Brașov pune la dispoziție, pentru cei interesați, și un cont pentru donații: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Fii și tu o notă din muzica noastră de poveste, ajutând elevii Liceului de Muzică din Brașov!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.