Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Salut, Brașov! | Pentru vânătorii de cadouri crăciunistice

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut, Brașov! | Pentru vânătorii de cadouri crăciunistice Share Salut, Brașov! | Pentru vânătorii de cadouri crăciunistice


Obosit după vânătoarea de cadouri? Tot ce vrei să faci este să ajungi acasă și să te arunci în pat? Pfft, observăm că te-ai cam ramolit. Întrucât dorim să te ținem în formă, îți recomandăm o serie de evenimente perfecte pentru ultima lună din an. Dacă tot e ultima, hai să „make the best of it”, după cum spun englezii!

În cazul în care încă nu ai găsit daruri pentru cei dragi, nu te descuraja. Muzeul Strada Sforii găzduiește un târg de Crăciun care va dura 15 zile, toate fiind pline de bucurie, ciocolată caldă și cadouri făcute manual de artiștii locali. Dacă ai scăpat de această grijă și tot ce mai trebuie să faci este să împachetezi „prada”, te așteptăm la Băcănia Dulce. Aici vei găsi toate intrumentele de care ai nevoie și, în plus, te vei putea delecta cu o cană de ceai, miros de portocale și colinde vechi.

Se pare că, în această luna, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov au loc cele mai multe evenimente. Ne putem încânta cu spectacolul „Vienna Classic Christmas”, cel care se bucură de un real succes în țara noastră, ajungând pentru al 11-lea an consecutiv în România. În cazul în care muzica ce se îmbină cu mișcările de dans sunt pe placul tău, află că „Lacul lebedelor”, unul dintre cele mai celebre spectacole de balet din toate timpurile, ajunge pe scena brașoveană. Grăbește-te să îți iei bilet, pentru că nu ai cum să ratezi un asemenea eveniment!

Continuând șirul spectacolelor de Crăciun, te anunțăm că pe 25 decembrie Ukrainian Radio Symphony Orchestra vine în orașul de la poalele Tâmpei pentru a susține un concert clasic și a ne bucura cu o serie de ritmuri vieneze. Concertul extraordinar „Regal Vienez” va fi susținut anul acesta de un colectiv care a produs mai mult de 10.000 de înregistrări muzicale simfonice în cei 90 de ani de activitate.

După atâtea evenimente trebuie să găsim un loc călduros în care să ne odihnim în timp ce mâncăm ceva bun și stăm la un pahar de vorbă cu cei dragi. Ce altă locație mai potrivită ca Deane’s Irish Pub & Grill, inima vieții culturale și sociale irlandeze în Brașov, am putea găsi? Răsfoiește revista până la „Povestite în Brașov” și află de ce acest pub a devenit un simbol al orașului nostru, dar ai grijă ca înainte de asta să te oprești la „Lucruri pe care le știi dacă ești…” pentru a descoperi împreună cu Mitză Matei secretele din spatele meseriei de ghid montan.

Bianca Ivașcu,
Redactor-șef Zile și Nopți Brașov 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută