Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Totul merge ca pe roate la Electric-Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Totul merge ca pe roate la Electric-Bar Share Totul merge ca pe roate la Electric-Bar


 

 

 

 

Pastele gătite într-o roată de parmezan sau înghețata făcută pe plită sunt doar două dintre preparatele care câștigă clienți atunci când vine vorba de mâncarea stradală.
Dacă apariția fenomenului Street Food poate să fie o oportunitate sau o amenințare, încă nu știm. Ceea ce știm este că pastele gătite în roată se găsesc în cele mai bune restaurante și baruri din Brașov și ar fi indicat să le încercați aici, în detrimetrul celor găsite la food truck-uri.
Pentru clienți, faptul că un local ,,învârte’’ pastele într-o roată de Grana Padano este o garanție în plus a calității, pentru că, atunci când ești asumat  și ai preparate excelente, nu-ți permiți asocieri culinare care nu-ți fac cinste.

Este vorba despre noul Electric-Bar și restaurantul Dei Frati, cel care anul acesta a împlinit 4 ani de când a dat gusturile peste cap în acest oraș de la poalele Tâmpei.
Dei Frati a acceptat invitația celor de la Electric-Bar, barul responsabil cu zâmbetele, privirile electrizante și cu băuturile care luminează tuturor celor care ajung la Magnolia Shopping Center, de a participa la evenimentul ,,Paste în roată& Prosecco”. Acesta va avea loc joi, 12 decembrie.

Totul merge ca pe roate la Electric-Bar

Totul merge ca pe roate la Electric-Bar

Dei Frati vor învârti pastele în roata de Grana Padano, iar cei de la Electric-Bar vă vor învârti gândurile într-un pahar cu prosecco (sau mai multe).

 

Joi, între 17:00 și 21:00

Preț: 35 de lei

Info AICI  

Ne vedem aici!

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.