Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

„Seară de seară”, o poveste de dragoste semnată Carla’s Dreams

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Seară de seară”, o poveste de dragoste semnată Carla’s Dreams Share „Seară de seară”, o poveste de dragoste semnată Carla’s Dreams


Carla’s Dreams au lansat un nou single, „Seară de seară”, o frumoasă piesă de dragoste care cucerește de la primul play.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi și Marco & Seba. Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Roman Burlaca și George Secrieru, producție video BRFilms.

 

Carla’s Dreams – Seară de seară


”Stelele se aprind în ochi seară de seară. V-am cuprins”, au spus Carla’s Dreams.

În doar două zile de la lansare, piesa este locul 2 pe YouTube în trending și are peste 1 milion de vizualizări.

Anul acesta, Carla’s Dreams au colaborat cu Blacklist pentru piesa „Baila conmigo”, o piesă cu un sound cool și un videoclip urban și dinamic. „Baila conmigo” a fost interpretată în premieră pe scena de la The Artist Awards din Craiova, eveniment care a premiat cei mai relevanți artiști și creatori de conținut.

În cadrul acestui eveniment, Carla’s Dreams au susținut un concert special alături de Opera Română Craiova și au primit și două premii: Best Male Artist și The Artist of The Year.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.