Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Viața orașului | Trei evenimente de neratat în perioada 19-29 octombrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viața orașului | Trei evenimente de neratat în perioada 19-29 octombrie Share Viața orașului | Trei evenimente de neratat în perioada 19-29 octombrie


Din multitudinea de evenimente pe care le ai la dispoziție poate fi greu să alegi unul pe genul tău. Nu-ți face griji că de problema asta ne ocupăm noi. Avem o petrecere, un concert și un film la care poți merge. Unde ne vedem? 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Petrecere

Pentru că știm cât de mult îți place să petreceri cu prietenii tăi, sâmbătă, 19 octombrie, la Kruhnen Musik are loc un eveniment pe care îl știi deja mult prea bine. Oare ce să fie? Kitsch Party is back, cu DJ Alinesku! Biletele se pot achiziționa în seara evenimentului, până în ora 23:00 prețul unuia fiind de 10 lei. După acea oră, doritorii vor trebui să plătească 25 de lei. Hai să lăsăm prejudecătile deoparte și să ne distrăm fără remușcări!

 Image result for zdob si zdub

Concert

Maeștrii cross-overului, Zdob și Zdub, vin la Brașov în data de 29 noiembrie, la Kruhnen Musik Halle, în turneul Bestiarium, care poartă numele ultimului album lansat de aceștia. El vine cu un strident și, mai ales, actual mesaj social în atenția publicului despre problemele ecologice care invadează mediul. Trupa dorește să ofere un aport financiar pentru a organiza un crowfounding, scopul acestuia fiind de a achiziționa și planta copaci în câteva zone critice din Moldova și România.

 Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Film

La Cinemateca Patria din Brașov, în data de 25 octombrie, începând cu ora 19:00, va fi proiectat filmul românesc La Gomera (2019), selecția oficială Cannes 2019. În cadrul acestuia, un polițist corupt ajunge în Spania, în insula La Gomera, pentru a învăta limbajul fluierat folosit de localnici, ce îl va ajuta să elibereze un traficant aflat în arest la București, singurul care știe unde sunt ascunși 30 de milioane de euro. Prețul unui bilet este de 13 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută