Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția Share Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția


 

 

Castel Events Center se mândrește cu un salon de evenimente cu o capacitate de 130-350 invitați. Pentru spectacole și prezentări de înaltă ținută, salonul de evenimente beneficiază de o scenă impunătoare de 100 de metri pătrați, demnă de un adevărat teatru și accesibilă printr-o scară eleganță.

În funcție de personalitatea dumneavoastră sau a companiei pe care o dețineți, cei de aici oferă idei unicate care să vă reprezinte cu adevărat. Echipa de coordonatori și este capabilă să organizeze cu success atât evenimente restrânse, intime, cât și nunți elaborate, cu câteva sute de persoane, bazându-ee pe colaborări cu furnizori specializați.

Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția

Pentru ca evenimentele dumneavoastră să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar amintirile să fie cu adevărat de neuitat, este nevoie de o echipă profesionistă și o serie de dotări de cea mai bună calitate.
Datorită spiritului dinamic de echipă, cei de aici pot organiza evenimente într-un timp scurt în care calitatea serviciilor să rămână la un nivel de top.
Cei de aici soluționează necesităţile tehnice ale derulării evenimentelor, concep şi gestionează servicii auxiliare (fapt care aduce șu un feedback grozav).

Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția 

Nuntă
Pentru a va ușura organizarea unei petreceri de o asemenea anvergură Castel Events Center vă sugerează, dar fără să vă impună, atât modalități de decorare a cortului cu aranjamente florale, artificii, invitații, mărturii cât și formație cu DJ și fotografi profesioniști, punându-va la dispoziție modele din activitatea lor.

 Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția

Asemenea unui wedding planner, cei de aici aproape că pot construi profilul întreg al clientului. Vorbim despre detaliile de personalitate, pasiuni și preferințe în materie de culori și decor, fiind mai apoi îndrumat pas cu pas prin procesul de organizare a nunții.

 Ești în căutarea unui salon de evenimente? Avem soluția

Fie că e vorba despre nuntă sau botez, cei de aici sunt atenți la toate detaliile pentru a le asigura invitaților  cele mai frumoase momente, iar datorită experienței de peste 10 ani în acest domeniu, ei pot garanta succesul evenimentului tău.

Mai multe detalii aici 

Distracție plăcută!

 

Anna Antal, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută