Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Eat the spaghetti to forgetti your regretti | Ne vedem la Cucinino?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Eat the spaghetti to forgetti your regretti | Ne vedem la Cucinino? Share Eat the spaghetti to forgetti your regretti | Ne vedem la Cucinino?


 

 

Cucinino este un pasta bar cu adevărate valențe cosmopolite. Cucinino este pentru oamenii activi, pasionați de networking-ul culinar, de lunch și dinner servit în oraș. 

Ingredientele fresh sunt pregătite într-un cucinino (traducere din lb. italiană- bucătărie mică), un open space ce tronează într-un design colorat cu ajutorul scaunelor. Bucătăria permite relația simbiotică dintre consumator și bucătar. Dacă într-un bar poți socializa cu barmanul, de ce să nu poți socializa și cu bucătarul într-un pasta bar?

Cerințele sofisticate și bunul gust de aici, reprezintă o fuziune perfectă care elogiază pretențiile italiene.

În plus, o porție de paste fierte al dente și ingredientele ce formează o armonie, reprezintă un meniu care vă prelungește viața și, culmea, nu îngrașă!

Știați că?
Există 600 de tipuri de paste. Cele mai populare paste sunt: penne, spaghete și macaroni.

…Care sunt preferatele noastre?

Spaghetele bolognese
Deși rețeta orginală include tagliatellele (fâșiile delicate de paste care se înfășoară unul în jurul celeilalte, luând forma unui cuib), cei de aici folosesc spaghetti (spaghi înseamnă ,,sfori’’ iar terminația –ett  vine ca diminutiv, ceea ce înseamnă niște sfori foarte mici).

Eat the spaghetti to forgetti your regretti | Ne vedem la Cucinino?

Se adaugă carnea de vită tocată, două pahare mari de vin roșu, două lingurițe ulei de măsline, ingrediente surpriză și parmezan ras proaspăt pentru servire.

Ne vedem aici?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută